Ero Masters Computer Science ja Masters Information TechnologyMasters in Computer Science vs Masters in Information Technology

Masters in Computer Science and Masters tietotekniikan molemmat liittyvät tietokoneen ammattilaisia. Epäilemättä molemmissa lajeissa on lähes sama kurssin sisältöä, mutta niiden tutkimus on samansuuntainen. Ne ovat erillisiä virtoja tutkimuksen tietokoneita.

Tietokone Tiede
Alalla tietotekniikassa on laajentunut tutkia laskennan koska on käynyt selväksi, että tietokoneet voidaan käyttää pelkkiä matemaattisia laskutoimituksia. Lyhyesti, voidaan sanoa, että tietojenkäsittelytiede on aihe, joka koskee lähinnä oppia tietokoneita. Masters Computer Science, yksi on oppia kaikkea ohjelmistojen kehittäminen sen käyttöjärjestelmä ja laitteisto. Tietotekniikassa, kurssi on valmis vain sisältyvät tekniset aiheet rekisterien osoite bussit, ytimiä, ja tietokantoja, jotta opiskelijat oppia kaikki niistä. Tässä haara, kaikki noin työ- ja tiedonkäsittelyn periaatteiden tietokoneiden, suunnittelu, ja matemaattisia käsitteitä ovat mukana. Ohjelmoinnin osa tietokoneiden kattaa tietotekniikassa.

Tietotekniikka
Tietotekniikka liittyy enemmän kanssa sovelluksia tietokoneiden vähemmän huomiota laitteiston ja suunnittelun. Tämä kurssi on suunniteltu sisältää erilaisia ​​sovelluksia ja tapoja selvittää day-to-day ongelmiin käyttämällä käytettävissä uusinta teknologiaa. Toisin sanoen, sitä käytetään tekemään ihmiset 'elämää yksinkertaisempaa ja helpompaa aloilla elinkeinoelämässä. Tietotekniikka käsittelee pääasiassa kehittämiseen ohjelmiston tarvitaan läsnä tilanteissa ja skenaarioita teollisuuden ja yritysten sijaan toimintaa tietokoneissa. Masters Information Technology tekee henkilö taitavampia tietokoneiden tekemään työtä tuottavuutta ja helpottaa menemättä syvälle tietokoneen suunnittelun ja laitteisto.Lopullisesti, se voidaan sanoa, että tietotekniikka on erikoistunut haara tietojenkäsittelytiede käytetään käytännön sovelluksissa samalla Masters Computer Science on laajempi aihe sisältää ymmärtäminen tietokoneen suunnittelu ja toiminta. Tietojenkäsittelytiede on, miten tehdä ohjelmia, ja tietotekniikka on, miten käyttää tätä ohjelmaa.

Yhteenveto:

1. Molemmat Masters ovat suosittuja astetta tietokoneissa.
2. Tietotekniikka on alikunta laajemman alan tietotekniikassa.