Ero Git ja SVN 

Git vs SVN

Git ja SVN ovat ohjelmistoja. Git on SCM, lähdekoodi hallinta, ja hajautetun versionhallintajärjestelmää. SVN on versionhallintajärjestelmään ja ohjelmiston versiointi järjestelmä.

? Git on SCM kanssa pääpainon ollessa nopeudesta. Se on kehitetty Linux-ytimen Linus Torvalds. Se on arkiston tarkistuksen seuranta valmiuksia ja täydellinen historia. Tämä arkistoon ei riipu Keski-palvelin tai verkkoon pääsyn. Se on ilmainen ohjelmisto. Git on jaettu GNU, ja sen ylläpito valvoo Junio ​​Hamano. Subversion tai SVN, jakelu tapahtuu avoimen lähdekoodin lisenssillä. Se on ei-hajautettu VCS, Version Control System. Se ei ole arkistoon, joka on joko keskitetty tai keskitetylle palvelimelle. Se on lähinnä käytetty ylläpitämiseksi historialliset ja nykyiset versiot lähdekoodi, dokumentaatio, ja verkkosivuja. Päätavoitteena SVN käytetään seuraajaksi CVS, Concurrent Version System. Sen kehitti CollabNet, Inc.

? Tallennetun sisällön Gitissä on metadataa. Se tallentaa sisällön kansioon kutsutaan .git kansio, joka on suurempi koko. .git Kansio kone on kloonattu arkistoon. Kansio sisältää kaikki tunnisteet, version historia, oksat, jne, kuten keskusrekisteriin; SVN tallentaa tiedostoja. Heillä ei ole kloonattu arkistoon.

? GIT oksat ovat helpompi työskennellä. Järjestelmä auttaa yhdistämällä tiedostoja nopeasti ja myös auttaa löytämään yhdistämättömät kustannuksella; SVN oksat ovat todella kansio läsnä arkistoon. Yhdistämistä oksat, erityisiä komentoja tarvitaan.? SVN on maailmanlaajuinen versionumero, versionumero on lähdekoodi 's tilanneotoksessa; Gitin ei ole tätä.

? Git on sisältö, joita kryptografisesti hajauttamat. Tämä tehdään käyttö algoritmin kutsutaan SHA1 hash-algoritmia. Tämä ominaisuus auttaa suojaamaan sisällön arkistosta korruptiosta tapahtuu verkko-ongelmien vuoksi tai levyn rikkoutumisesta.

Yhteenveto:

 

Git on hajautettu VCS; SVN on jakamattomat VCS.

Git on keskitetylle palvelimelle ja arkiston; SVN ei ole keskitettyä palvelinta tai arkistoon.

Sisältö Gitissä tallennetaan metatietoja; SVN tallentaa tiedostoja sisällön.

Git oksat ovat helpompi työskennellä kuin SVN oksat.

Git ei ole globaali versionumero ominaisuus kuten SVN on.

Git on parempaa sisältöä suojaa kuin SVN.

Git kehitettiin Linux-ytimen Linus Torvalds; SVN on kehittänyt CollabNet, Inc.