Ero iOS 4. 3 ja IOS 4. 3. 1IOS 4. 3 vs IOS 4. 3. 1

Aivan kuten mikä tahansa muu ohjelmisto, IOS (tunnetaan myös iPhone OS) myös kulkee muutoksia ja päivityksiä, jotta se ajantasalla uusia teknologioita. Aikana sen historiasta, se on ollut useita suuria ja pieniä päivityksiä; IOS 4. 3 ja IOS 4. 3. 1 on yksi kutakin vastaavasti. Tärkein ero niiden välillä on se, mitä he tekevät. IOS 4. 3 on merkittävä päivitys, joka lisää uusia ominaisuuksia, kun taas iOS 4. 3. 1 on vain pieni päivitys, joka kiinteä vikoja, jotka havaittiin myöhemmin iOS 4. 3. Yleisin muutos IOS 4 3. 1, joka vaikuttaa kaikkiin laitteisiin on käyttäytymisen muutos akun mittarin. Sen tulisi mahdollistaa tarkemman arvion akun olet lähtenyt verrattuna iOS 4. 3

IOS 4. 3. 1 päivitys myös korjauksia, jotka ovat ominaisia ​​tietyille omenatuotteita. Ensimmäinen on graafinen glitches että tapahtua, vaikka satunnaisesti, iPod Touch 4. Se ei ole merkittävä häiriö helposti ratkaistavissa, mutta silti estäen sitä tapahtumasta on hyvä asia. Toinen graafinen häiriö tapahtuu, kun käytät Apple Digital AV-sovitin liittää televisioon. Laitteessa on iOS 4. 3 tekee kuvan välkkymistä ajoittain, mikä aiheuttaa hieman häiriötekijä videoita katsellessa. Tämä ongelma on myös ratkaistu iOS 4. 3. 1 päivitys.

Jotkin käyttäjät ovat valittaneet yhteysongelmia ja niiden huomioon iOS 4. 3. 1. Tämä sisältää liitettävyyteen matkapuhelinverkoissa, mikä estää kutsuvan ja kutoma. Oli myös kysymyksiä suhteen todentaminen yrityksen verkkopalveluun, estää sen käyttö.Lopuksi IOS 4. 3. 1 korjaa ongelmat, jotka kohdattiin sovelluksien. Lista alkaa jotkin sovellukset eivät pysty tunnistamaan gyroskooppi iPad 2. Jotkin pelit käyttävät gyroskoopin kontrollina mekanismi parantaa pelattavuutta. Roikkuu liittyviä ongelmia muistin myös vahvistettu, jonka avulla iOS lukea suuria tiedostoja USIM ilman turmelee tietoja tai roikkuu kokonaan.

Yhteenveto:

1. IOS 4. 3. 1 vahvistetaan joitakin vikoja, jotka löytyvät iOS 4. 3
2. IOS 4. 3. 1 parantaa käyttäytymistä akkumittarin
3. IOS 4. 3. 1 vahvistetaan graafisen glitches iPod Touch 4
4. iOS 4. 3. 1 vahvistetaan graafinen glitches Applen digitaalisen AV-sovitin
5. IOS 4. 3. 1 korjaa yhteysongelmat löytyy iOS 4. 3