Ero Man ja Info Man vs Info

Man ja Info kaksi mekanismien toimittamalla tietoja Unix ja Unixin kaltaisissa ympäristöissä (eli Linux). Useimmille, ne näyttävät tarpeeton, koska ne palvelevat samaa tarkoitusta ja se on usein sama asia. Suurin ero Ihminen ja Info on sisällön määrää, että heillä on; Info sisältää paljon enemmän kuin ihminen ei. Jotkut pitävät Info, koska he voivat saada paljon enemmän siitä, kun taas toiset, kuten Man, koska se on suoraan asiaan ja ne voivat nopeasti saada mitä he haluavat tuhlaamatta aikaa.

Ihminen on itse asiassa vanhempi kuin Info ja se on hitaasti tilalle. Mutta koska ihminen on vanhempi, on hyvin todennäköistä, että sillä on asiakirjoja, jotka olet etsimässä. Jos yrittää saada asiakirjat Info ja se löytää mitään, saisit Man sivuun. Tämä on mitä on johtanut monet ihmiset uskomaan, että nämä kaksi ovat yksi ja sama, koska ne saavat saman sivun joko yhdellä.

Sen lisäksi, mutta sivuvaikutuksena, sisällön määrä saat, on ero ihmisen ja Info tavassa, jolla ne esitetään käyttäjälle. Mies sivu on tyypillisesti vain, että yhden sivun, joka sisältää kaikki tiedot. Vertailun vuoksi infosivu on jäsennellympi ja koostuu useita sivuja, joita voit selata käyttämällä linkkejä. On melko hankalaa käydä läpi kaikki linkit ja tämä on tärkein syy, miksi ihmiset, jotka ovat jo tottuneet Man melko vastenmielinen Info. On olemassa tapoja helpottaa kuitenkin. Yksi tapa KDE käyttäjille on käyttää kioslave jotta voit tarkastella Info sivun kautta Konqueror. Tämä kääntää Info sivun HTML-muotoon linkkejä, että voit selata aivan kuten mikä tahansa verkkosivuilla.Ihmisen ja Info pitäisi antaa sinulle kaiken mitä tarvitsee tietää sovelluksen. Lopulta se 's kaikki noin etusija. Jos käytetään Man ja saat mitä tarvitset sitä, niin siellä on vähän käyttöä muuttamalla tapoja. Aloittelijat ovat luultavasti parempi, Info, koska se muodostaa kattavan oppimisen.

Yhteenveto:

1. Tieto sisältää paljon enemmän tietoa kuin Man
2. Ihminen on vanhempi ja hitaasti korvataan Info
3. Ihminen on näkyvissä, kun ei ole Info ohjeesta
4. Ihminen on tyypillisesti yhden sivun, kun Info on levinnyt useille sivuille