Ero vCenter ja vSphere vCenter vs vSphere

vCenter on annettu nimi infrastruktuurin. vCenter pidetään myös hallintatyökalu. vCenter tunnettiin aiemmin nimellä Virtual Center Server, ja vSpehere tunnettiin Virtual Infrastructure.

Toimilupajärjestelmä palvelin, vCenter on korvaa vSphere. vCenter tiedetään kaikki toimiluvan tarvittavat rakennettu yhdeksi palvelimelle. Verrattaessa kahta, vSphere auttaa hosting virtuaalikoneita taas vCenter ei tarjoa tätä mahdollisuutta.

Skaalattava hallinta alustan, vCenter palvelin tiedetään avata valtaa vSphere sen ennakoivan hallinnan. Se tarjoaa myös keskitetyn ohjauksen ja myös näkyvyyttä kaikilla tasoilla virtuaalinen infrastruktuuri. Kautta yhden konsolin hakemuksen vCenter palvelin mahdollistaa hallinnan moninaisia ​​ESX palvelinten ja VM (virtuaalikoneiden). vCenter voi myös laukaista toimenpiteet.

vSphere on kyky hallita suuria altaat virtualisoitu Computing Infrastructure mukaan lukien sekä laitteiston että ohjelmiston. vSphere on täydellisin virtualisointialustoja. vSphere auttaa muutosta datakeskusten osaksi huomattavasti yksinkertaistettu pilvi infrastruktuureja.
vSphere tarjoaa keskeisen ohjaus virtualisointi johto, joka on hyvin paljon tarvitaan hallinnoinnista sovelluksen ja infrastruktuuripalvelut. Komponentit, jotka auttavat tässä muutoksessa voidaan jakaa infrastruktuuripalvelut ja sovelluspalvelut. Infrastruktuuripalveluiden virtualisoida palvelin, verkko, ja tallennuskapasiteettia sekä jakaa ne kysyntään perustuvan prioriteetti. Hakemukset palvelu tarjoaa sisäänrakennetun palvelutason ohjaimet koko sovellus käyttöjärjestelmän tai sovelluksen tyyppi.Yhteenveto:

1. vCenter tunnettiin aiemmin nimellä Virtual Center Server, ja vSphere tunnettiin Virtual Infrastructure.
2. vCenter on annettu nimi infrastruktuurin. vCenter pidetään myös hallintatyökalu.
3. Kun verrataan kahta, vSphere auttaa hosting virtuaalikoneita taas vCenter ei tarjoa tätä mahdollisuutta.
4. Skaalattava hallinta alustan, vCenter Server tiedetään avata valtaa vSphere sen ennakoivan hallinnan.
5. Kautta yhden konsolin hakemuksen vCenter palvelin mahdollistaa hallinnan moninaisia ​​ESX palvelinten ja VM (virtuaalikoneiden). vCenter voi myös laukaista toimenpiteet.
6. vSphere tarjoaa keskeisen ohjaus virtualisointi johto, joka on hyvin paljon tarvitaan hallinnoinnista sovelluksen ja infrastruktuuripalvelut. Komponentit, jotka auttavat tässä muutoksessa voidaan jakaa infrastruktuuripalvelut ja sovelluspalvelut.

Arvosana: 8 Voi julkaista.

7. vSphere on kyky hallita suuria altaat virtualisoitu Computing Infrastructure, mukaan lukien sekä laitteiston että ohjelmiston.