Ero Viber ja SkypeViber vs Skype

Väitteen kanssa hoidettavakseen Skype tappaja, Viber varmasti on korkeat tavoitteet. Mutta onko se todella mitä se sanoo? Let 's nähdä mitä Viber tekee paremmin kuin Skype ja päinvastoin.? Ensinnäkin, Viber on iPhone app, voit' t saada se, jos käytät Android, Blackberry, Windows, tai Symbian-puhelinta. Vaikka se toimii muiden Applen tuotteiden, se toimii parhaiten iPhonen. Skype on aluksi tietokoneita, mutta on sittemmin tiensä useimmissa matkapuhelimissa markkinoilla tänään; jopa iPhone. Niin kauan kuin kontakti on kirjautunut Skype, riippumatta siitä, mitä alustaa, voit silti soittaa ilmaiseksi. Skype voi myös toimia pikaviestiohjelma. Näin käyttäjät voivat keskustella tai lähettää viestejä toisilleen aivan kuten tavallisella tekstiviestien. Viber puuttuu tämä ominaisuus, vaikka ne väittävät, että se on jo tekeillä. Ne olisi hyvä lisätä tämän ominaisuuden ASAP annettiin suosio pikaviestien erityisesti nuorempien käyttäjille.

Suurin etu Viber on sen vahva integraatio iPhone. Se automaattisesti synkronoi yhteystietoja ja merkitsee ne voi soittaa Viber vähän kuvakkeet. Se toimii huomaamattomasti taustalla, joten se ei häiritse puhelimen 's muihin käyttötarkoituksiin, kunnes joku soittaa sinulle Viber. Skype sort-tikkuja pois kauaksi, sillä siitä puuttuu asioista edellä. Tarvitset silti palo- Skype ja kirjautuminen ennen kuin voit edes alkaa vastaanottaa puheluja; toisin Viber joka käynnistyy automaattisesti ja kirjautuu oikein sisään matkapuhelinnumero kun kytket puhelimen päälle.

Suurin etu Skype on kyky tehdä puheluja, vaikka henkilö soitat ei ole tilaaja tai on vain offline-tilassa. Viber emuloi tätä reitittämällä puhelu vaikka iPhone 's puhelin app. Joten jos olet rakennuksen sisällä WiFi mutta ei solupeittoa, voit silti soittaa kenellekään Skypen vähintään maksua mutta rajoittuvat Viber käyttäjille Viber. Tämä on etu on suurennettu vieläkin enemmän, kun soitat jollekulle, joka ei ole samassa maassa. Skype tarjoaa VoIP reititys erittäin alhainen 40 maassa ympäri maailmaa. Viber vielä läpi perinteisten kanavien ja käyttäjän sovellettaisiin korkea kansainvälinen tullimaksuista.Joten on Viber Skype tappaja että he väittävät olevansa? Jos useimmat ihmiset soitat käyttöä iPhonen ja ovat aina verkossa, niin Viber sopii sinulle. Kaikissa muissa tapauksissa, Skype pitää vielä yliotteen. On kiistatonta, että Viber on erinomainen ohjelmisto. Mutta se on pitkä matka vaatia valtaistuimelle Skype.

Yhteenveto:

Viber on tällä hetkellä iPhone vain, kun Skype on lähes joka alustalla

Viber ei voi tehdä pikaviestintä vaikka Skype voi

Viber on parempi integraatio kuin Skype

Viber lukitaan matkapuhelinnumero, kun Skype ei