Ero Amazonin Cloud Drive ja ulkoinen kiintolevyAmazon Cloud Drive vs Ulkoinen kovalevy

Tiedon tallennus on mennyt pitkä matka koska päivän nauha-asemat, ja nyt on monia tapoja tallentaa tiedot. Useimmille ihmisille, jotka kantavat paljon tietoja niiden kanssa, ulkoinen kovalevy on kannettava vaihtoehto, joka tarjoaa erittäin suuri kapasiteetti. Mutta yritykset ovat nyt käyttöön palveluita, joiden tavoitteena on korvata ulkoinen kovalevy; kuten Amazon 's Cloud Drive. Suurin ero ulkoisen kovalevyn ja Amazonin Cloud Drive on, että Cloud Drive on web-pohjainen ratkaisu toisin kuin ulkoinen kiintolevy, joka on fyysinen laite.

Koska Amazonin Cloud Drive on web-pohjainen palvelu, sinun täytyy olla pääsy Internetiin, jotta noutaa tai tallentaa tiedostoja. Useimmille ihmisille, tämä ei ole suuri ongelma, koska nopea Internet-yhteydet ovat helposti saatavilla. Mutta niille, joilla ei ole pääsyä nopea yhteys, ulkoinen kiintolevy on ainoa vaihtoehto.

Getting ulkoinen kovalevy tarkoittaa tyypillisesti yhden maksua $ 100 enemmän tai vähemmän todellinen asema. Amazon käyttää vuokra malli Cloud Drive. Saat 5 Gt ilmaiseksi ja maksaa $ 1 jokaista Gt, jotka ylittävät vuosittain. Koska asemat eivät onnistu ajan, Amazonin Cloud Drive on vielä kalliimpaa kuin vain ostaa suuren kapasiteetin ulkoinen kovalevy.Mutta lisäkustannuksia, saat myös joitakin etuja. Suurin niistä on varmuus siitä, että tiedot on aina olemassa. Koska data asuu Amazonin 'palvelimia, se on jatkuvasti varmuuskopioidaan ja suojataan laitevikojen. Kun ulkoiset kiintolevyt, sinun täytyy varmuuskopioida johdonmukaisesti. Et koskaan tiedä, milloin ulkoisen kovalevyn hukkuu, vioittuu, tai vain suoranainen epäonnistua. Vaikka varmuuskopioida ulkoisen kovalevyn viikoittain, voit silti menettää muutaman päivän 'ajalta, jos laite ei tai katoaa. Tämä voitti 't tapahtuu Amazonin Cloud Drive. Pahimmillaan voit vain menettää muutaman tunnin' ajalta, jos 've lataamalla aikaan virheen.

Yhteenveto:

1. Amazon Cloud Drive on web-pohjainen tallennuspalveluun kun ulkoinen kiintolevy on fyysinen laitteisto.
2. Amazonin Cloud Drive vaatii internet-yhteyden, kun taas ulkoinen kiintolevy doesnt 't.
3. Amazon Cloud Drive on vuokra perusteella, kun taas ulkoinen kiintolevy on ostettu.