Ero Flickr ja PicasaFlickr vs Picasa

Flickr ja Picasa ovat kaksi tunnetuimpia nimiä kun se tulee jakaa kuvia verkossa. Huolimatta samanlainen monessa suhteessa, on eroja näiden kahden, jotka voivat vaikuttaa valintaan käyttäjille. Yksi merkittävä ero on yritys, joka on takana joko päällä. Vaikka Flickr takana on Yahoo, ohjelmisto jättiläinen Google on takana Picasa. Voisi olla triviaalia niille, jotka ovat vain uusi internet mutta ne, jotka ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa saattaa jo olla tilejä joko suuria internet-soitin. Voit käyttää Yahoo tai Google-tiliä niiden sivustojen.

Yksi tärkeä näkökohta näihin palveluihin on määrä tallennustilaa, että saat. Picasa on 1GB raja tiedostot voidaan tallentaa samalla Flickr tarjoaa rajattomasti tallennustilaa. Varoitus Flickr 's rajaton varastointi on, että et voi käyttää tiedostoja, jotka ovat yli 200 viimeisintä. Niitä ei poisteta vaikka ja voit käyttää niitä uudelleen, jos tilaat niiden pro suunnitelma.

Picasa on helpompi käyttää, kun olet lataamalla tiedostoja. Tämä johtuu siitä, että Picasa on vain yksi rajoitus; 20MB tai vähemmän kunkin valokuvan. Video ei ole minkäänlaista rajoitusta. Kanssa Flickr, jokainen kuvia ja videoita ei voi olla enemmän kuin 10 Mt ja 150MB vastaavasti. Video tulisi olla enintään 90 sekuntia. Myös 100 valokuvan ja 2 video siirto korkki kuukausittain. Valitsevat pro suunnitelma tulee poistaa korkki ja rajojen korottamiseksi 20MB ja 500MB vastaavasti.

Yksi asia harkita, kun lähettämistä kuvia verkossa on turvallisuus. Sekä Flickr ja Picasa järjestää keinot erottaa julkisen ja yksityisen kuvia. Ja saat saman turvallisuustason joko jos tiedät mitä olet tekemässä. Jos ei, niin kuin useimmat internetin käyttäjät, Picasa saa pisteitä yksinkertaisuuden koska se on kaksi valokuvavirtoja (yksi julkinen ja toinen yksityinen) ja voit vain valita, missä haluat kuvia mennä.Vaikka Google on paljon suurempi kuin Yahoo, tämä ei ole heidän valokuvasivustoista. Flickr on noin 50 kertaa enemmän Picasa käyttäjiä, jonka arvioidaan olevan puoli miljoonaa käyttäjää.

Yhteenveto:

1. Flickr liittyy Yahoo kun Picasa liittyvät Googleen
2. Flickr on rajoittamaton varastointi, kun Picasa on 1GB raja
3. Picasa on vähemmän rajoittava lisäykset kuin Flickr
4. Picasa on helpompi turvata kuin Flickr