Ero RTF ja HTMLRTF vs HTML

RTF (Rich Text Format) ja HTML (Hypertext Markup Language) ovat kaksi samanlaista muotoja, koska niiden käyttö tunnisteet, jotta alustaa asiakirjoja kunnolla. Huolimatta siitä, että lähellä toisiaan, on olemassa useita eri eroja kahdessa muodossa. Ensisijainen ero RTF ja HTML on niiden käyttöä. Vaikka HTML käytetään lähettämään sisältöä Internetin kautta, RTF oli ensisijaisesti käytettiin tallentamista varten kirjoitetut asiakirjat. RTF kehitettiin alkuaikoina Microsoft Word, mutta on sittemmin korvattu DOC ja DOCX muodoissa.

Sekä RTF ja HTML on määräyksiä muotoilut tekstistä ja muokkaamalla miltä se näyttää eri fontteja, kokoja, sekä eri kirjasimia kuten lihavoitu ja kursivoitu. Sinulla on myös kyky sisällyttää kuvia molemmilla; siellä 'on vain pieni ero siinä, miten ne edetä tässä. Kanssa RTF, kuva te' uudelleen myös saa upottaa tiedostoon. Tämä kasvattaa tiedoston kokoa, mutta varmistaa, että näet aina kuvan, kun tiedosto avataan. Vertailun vuoksi HTML ei ole kykyä upottaa kuvia; mitä se tekee on tallentaa linkin, jossa kuva on tallennettu. Tämä pitää koko HTML-tiedostojen alas, mutta suoritat riski kuvaa ei ole paikalla, kun avaat HTML-tiedoston. Tämä tehtiin myös pienentää tiedostojen; koska on selvää, että sama kuva voidaan käyttää useita sivuja, pitää yhden kopion tiedostosta järkevämpää.

Myös ero tiedostotyypit, jotka voit ottaa RTF ja HTML-tiedostoja. Alkaen kuvia, HTML voi ladata useimmat myös animoituja GIF. Sen sijaan, RTF voi sisältää animoituja tiedostoja, ja jopa vielä kuvia rajoittuvat muutaman muodoissa vain. Kun liittää kuvan osaksi rtf, se tulee automaattisesti muuntaa sen hyväksytyssä muodossa. Kun se tulee muun median, kuten audio ja video, tämä on melko yksinkertainen HTML taas täysin olematonta kanssa RTF.Erot HTML ja RTF liittyvät läheisesti mitä ne on tarkoitus tehdä. HTML on monipuolinen muoto tuottaa kaikenlaisia ​​sisältöä. Tämä on hyvin erilainen kuin mitä RTF on tarkoitus tehdä, joka on varastointia asiakirjoille.

Yhteenveto:

1. RTF käytetään asiakirjojen säilyttämistä, kun HTML käytetään lähettämään sisältöä Internetistä.
2. RTF upottaa kuvia suoraan tiedostoja, kun HTML vain linkkejä niihin.
3. HTML tukee paljon enemmän kuvatyyppien kuin RTF.