Ero Safari ja FirefoxSafari vs Firefox

Web-selaimet ovat nyt tulleet kärjessä ohjelmistojen kehitys tällä alueella on nyt voimakkaasti kiistänyt monet tarjoukset. Kaksi näistä ovat Safari, Applen, ja Mozilla 's Firefox. Suurin ero Safari ja Firefox on renderöinti moottoreita, että he käyttävät. Firefoxia käyttää Gecko kun Safari käyttää WebKit jota myös käyttävät Google 's Chrome -selainta.

Toinen merkittävä ero Safari ja Firefox on koodin lisenssin. Firefox on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, ja kehitys ohjaa Mozilla Corporation. Sen sijaan Safari on omaa selainta ja kehitystä ohjataan yksinomaan Apple.

Koska Safari on Apple 'oma tuote, on aivan ymmärrettävää, että se on myös oletusselain ja alusten jokaisen Apple tuotteen Macit, ja iPadit iPhone, ja jopa iPodit. Mutta ulkopuolella Apple' omien tuotteiden, et katso Safari paljon. Se on saatavilla myös Windows, jossa se joutuu melko tiukkaa kilpailua IE, Firefox, ja jopa ooppera. Toisaalta, Firefox on saatavilla lähes millä tahansa alustalla. Voit käyttää Firefoxia Windows, Mac, ja eri Linux-jakeluissa. Jos jatkuvasti liikkua yhdestä OS toiseen, se on luultavasti parempi käyttää Firefoxia kuin saat yhtenäisempi tuntuu. Ne, jotka ovat iPadit tai iPhonet ovat poissa onnea, vaikka, kuten Apple 's kuristusote sovelluksia tarkoittaa, että ei ole Firefox IOS.

Yksi suurimmista eduista Firefox Safarin on läsnäolo runsaasti lisäosia, voit aktivoida selaimen. Lisäosat voi avata uusia ominaisuuksia, kuten kuvaesitys tyyli välilehti hallinta, apu tankkaamalla lomakkeita, tai poistaminen mainoksia sivustoihin, joissa käyt. Tämä tekee Firefox hyvin joustava selain, joka voi voimakkaasti muokata tarpeidesi.Puute lisäosia soittaa myös vahvuutena Safari koska se yksinkertaistaa selain ja estää hidas suorituskyky, joka voi tapahtua Firefox johtuu hairahtunut tai huonosti koodattu lisäosia. Niille, jotka eivät ole niin teknisesti kallistettu, Safari tarjoaa johdonmukaisen ja helppo tapa käyttää Internetiä ja saada asioita tapahtumaan.

Yhteenveto:

1. Safari perustuu WebKit, kun Firefox perustuu Gecko.
2. Firefox on avoimen lähdekoodin kun Safari on oma.
3. Firefox on enemmän alustoilla kuin Safari.