Ero Silicon ja BangaloreSilicon vs Bangalore

Teknologinen hallinta tai Information Technology (IT) koskee kehittämistä ja tuotantoa tietokoneohjelmat ja-laitteet sekä ohjelmointikielten ja tietojärjestelmät.

Viimeisen neljän vuosikymmenen ajan on ollut valtava määrä kehityksen ja kasvun joten se on yksi maailman 'johtavia teollisuuden tänään. Se tasoitti tietä syntymistä useiden IT-yritysten tällaisissa paikoissa kuten Silicon Valley Yhdysvalloissa ja Bangalore, Intia.

Vuoden alussa 20-luvulla, teknologian yritykset, kuten Hewlett-Packard, Intel ja muut yritykset alkoivat kasvaa noin Stanfordin yliopiston kampuksella Pohjois-Kaliforniassa. Se alkoi, kun koulu 's dekaani Engineering Frederick Terman inspiroi opiskelijoiden aloittamaan oman yrityksen.

Siellä, missä kehitys mikrotietokoneen ja mikroprosessorin alkoi. Kautta vuosien, teknologian ja elektroniset innovaatiot kehitettiin alueella tekee siitä maailman 's johtava keskus teknologian kehittämiseen.

Nimi Silicon Valley tuli piin tuotannossa käytettävien puolijohteiden, jotka olivat ensimmäiset tuotteet alalla kehitetyt Santa Clara Valley, jossa yritykset, jotka tuottivat ne sijaitsivat.

Bangalore, toisaalta, on pääoman Intian Karnatakan osavaltiossa. Se on osa Beta maailman kaupungeissa ja on suurin Intian 's tutkimuslaitoksia ja laitokset sekä sen eniten kysytty korkeakouluissa sijaitsevat. Jäljempänä' Silicon Valley of India ', se asuu useita ohjelmistoja yritysten ja teollisuuden yrityksiä, jotka palvelevat televiestintää, ilmailu-, ja muita teknologisia tarpeita.Se on Intian 'johtava viejä IT-tuotteet, ja se on keskellä maata' high-tech-teollisuudelle. Amerikkalaiset yritykset kuten Infosys, IBM, Microsoft, Cisco, Intel ja Hewlett-Packard on toimistoja ja tutkimuksen keskusten alueella. Sen kehittäminen kuin IT-keskus käynnistyi 1990-luvulla, ja se kasvoi edelleen, koska yritykset saanut mainetta niiden tehokkuutta ja laatua. Verrattuna Silicon Valley, Bangalore 's IT-yritysten ja niiden tuotteet eivät ole yhtä hyvin edistää markkinoilla, vaikka.

Bangaloren IT-markkinoilla on myös melko uusi ja vielä enemmän kehitystä, vaikka runsaasti US IT-yritysten perustuu alueella tekee siitä erittäin kilpailukykyinen. Silicon Valley myös houkuttelee lisää maailman 's huippuosaajat ja sijoittajat kuin tekee Bangalore.

Vaikka Silicon Valley on avoin uusille ideoille ja siihen sopivat mielipiteitä, jotka voivat auttaa sen kehittämiseen, Bangalore ei ole ja pitää tällaista tunnustelut kuten tunkeutumista yrityksen 's yksityisasioita.

Yhteenveto:

1. Silicon Valley sijaitsee lähellä San Francisco, Yhdysvallat taas Bangalore sijaitsee Intiassa.
2. Silicon Valley on catering maailman 's IT tarvitsee lähtien jo 20-luvulla, kun Bangalore on tullut IT napa 1990-luvulla.
3. Silicon Valley on jo vakiintunut, kun Bangalore on vielä kesken tehdä nimeä itselleen.
4. Silicon Valley houkuttelee enemmän sijoittajia ja maailman 's huippuosaajat vaikka Bangalore ei.