Ero Netbook ja iPod TouchNetbook vs. iPod Touch

Miniläppärit (myös yleisesti tunnettu mini kannettavat tai ultra kannettavat) ovat eräänlainen muistikirja (tunnetaan Subnotebook). Tämä permutaatio kannettavan on enemmän kannettavia, kevyt kannettava tietokone, jota käytetään pääasiassa niille käyttäjille, jotka matkustaa laajalti. Se on sellainen, että liikkuvien käyttäjien pääsyn Web-pohjaisten sovellusten.

IPod Touch on Applen 'uusin permutaatio niiden suosittu iPod MP3 linja. Se on all inclusive kannettava mediasoitin, kämmentietokone, ja Wi-Fi mobiili pala teknologiaa. On yleisesti tunnettu tavaramerkki multi-touch graafinen Interface (tai GUI). Se on ensimmäinen iPod sisältää langattoman yhteyden iTunes Store, jossa käyttäjät pystyvät ostaa sovelluksia ja muita visuaalisia ja äänen mediaa heidän kannettavaan laitteeseen.

Netbook on vähemmän virtaa kuin suuremmat kannettavissa tietokoneissa. Silti jotkut versiot Netbook ei ole tavanomainen kiintolevy, ja sen sijaan riippuvat solid state tallennuslaite (joka vaatii vähemmän virtaa, on paljon kevyempi ja iskunkestävä kuin tämä kevyt kannettava tietokone). Uusin permutaatio Netbook vakiona langaton verkko-ominaisuuksia, ja voidaan myös käyttää matkapuhelinverkoissa.

IPod Touch on täydellinen lasi kosketusnäyttö, että vaikka kätevä jokapäiväiseen käyttöön, voi osoittautua varsin haitallista jos säröillä (koska laite ei kykene toimimaan kunnolla, koska tekniikka vaatii, että näyttö on kosketeltavien C halkeamia, käyttäjä ei pysty käyttämään hänen sovellukset). Aloitusruudun taloa kuvakkeet sovelluksia, jotka ovat käytettävissä käyttäjän 's iPod Touch. Standard jokaisen iPod Touch sovellukset ovat musiikki, videot, valokuvat ja iTunes. IPod Touch tulee myös varustettu kalenteri, yhteystiedot, kello , Laskin, ja Asetukset. tällaisia ​​sovelluksia kuten YouTube ja Safari ovat myös ilmainen aloitusnäyttöön iPod Touch (ja siten ei voi poistaa suoraan näyttöön).Netbook on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien C kuten Microsoft ja Linux. Yli 90% Miniläppärit jotka ovat nyt markkinoilla aluksen Microsoftin XP hallitseva käyttöjärjestelmä. Joissakin kannettavissa on myös varustettiin Windows Vista ja uusin Microsoft tarjoaa, Windows 7. Monet Minikannettavat eivät pysty aktivoimaan Windows yritysympäristössä käyttämällä Microsoft Key Management Service (tai KMS), koska ne eivät tulevat varustettu System Lukittu Preinstallation (tai SLP).

Yhteenveto:

1. Netbook on kevyt, ultra kannettava muistikirja; iPod Touch on täydellinen kannettavaan mediasoittimeen.