Ero OLEDB ja ODBCOLEDB vs ODBC

Sekä OLEDB-ja ODBC löytämään sopivia sovelluksia Database Management Systems (DBMS). ODBC tai Open Database Connectivity kehitti Microsoft alhaisen keskeinen strateginen liitäntä saataviin tietoihin. Catering heterogeeninen sekoitus ihmissuhteisiin ja muiden relaatiotietokantojen hallintajärjestelmiä, ODBC tarjoaa avoimen, vapaa C pääsy tallennetut tiedot henkilökohtaiset tietokoneet, keskustietokone tietokoneet, kannettavat tietokoneet ja oheislaitteisiin ja tietokantoja. Independent sivuston kehittäjät, kooderit ja toimittajat voivat käyttää ODBC saada vahva ote rajapintoja, jotka käsittelevät useita sovelluksia ohjelmointia.

OLE DB, joka tarkoittaa objektin linkittäminen ja upottaminen, Database, kehitettiin myös Microsoftin myöhemmässä vaiheessa, ja sitä käytetään saatavuuden tietoja eri tietokannoista. OLEDB nähdään seuraaja ODBC kannalta laajennettu toiminnallisuus, enemmän vapautta suhteen tietojen saatavuutta ja sovelluksia, ja tämä on merkittävä ero OLEDB ja ODBC. Jos käytössä OLEDB tai ODBC tarjoajille, jotta tuoda tietoja tietokannasta Excel, sinun pitäisi olla tietoisia eri tarjoamista ominaisuuksista kunkin, niin että voit työskennellä helpottuu ja siellä on vähemmän virheitä mukana. Jokainen niistä on ainutlaatuiset ominaisuudet ja sovellukset, ja on omat rajoituksensa, ja siten akuutti ymmärtäminen auttaisi:

OLEDB ei nouda yhden sivun kentän kohde kerrallaan, kun taas tämä on mahdollista ODBC.

Parametri Kyselyt voidaan luoda avulla ODBC, mutta ei OLEDBJos tietolähteen on siirretty, elvyttämään on mahdollista OLEDB, mutta ei ODBC.

OLEDB kannattaa sellaisen .odc laajennus tiedostojen kyselyn tai Pivot taulukko, kun taas OBBC ei.