Ero Application Server ja Web ServerApplication Server vs Web Server

Sovelluspalvelimet ja web-palvelimet ovat yhteisiä terminologia puhuttaessa World Wide Web. Monet meistä ovat jo kohdanneet web-palvelin, vaikka useimmat ihmiset eivät tiedä sitä. Web-palvelin viittaa ohjelmisto tai laitteisto, jota käytetään palvelemaan sisältöä, kuten HTML-sivuja ja muuta mediaa, loppukäyttäjille. Tämä on mitä selaimessasi kommunikoi ja saa tietoa. Toisaalta, sovelluspalvelin viittaa ohjelmisto tai laitteisto, joka kulkee erityisiä sovelluksia. Nämä sovellukset eivät ole GUI ja vain syöttää tietoja asiakkaille.

Sovelluspalvelimet ja web-palvelimia on monia käyttötarkoituksia ja se ei ole harvinaista sivuston molemmat näistä palvelimista. Web-palvelin toimittaa ensisijainen sisältö, kun sovelluspalvelin kulkee sovelluksia, jotka tarjoavat lisäsisältöä. Molemmat voivat olla ilman toista vaikka. Web-palvelimet yksinkertaisiin sisältöä ei tarvitse sovelluspalvelimet. Sovellukset palvelimia, joiden kohteena ei web-pohjaisia ​​verkkoja ei tarvitse olla web-palvelimia.

Sovelluspalvelimet ovat paljon joustavampia kuin web-palvelimia sillä tavalla ne perustamiseen; sovelluksissa on paljon enemmän resursseja ja vapauden toteuttamista. Tämä voi avata-up palvelimen tiettyjä heikkouksia, jotka hyökkääjät voivat hyödyntää. Rajallinen asioita, joita voidaan tehdä web-palvelimen helpompi turvata.Koska se voi olla tyyris on kaksi tietokonetta käynnissä vain on pieni sivusto molemmilla toimintoja, on mahdollista saada sekä sovelluspalvelin ja web-palvelin samassa koneessa. Tätä kutsutaan virtualisointiin ja laite, joka toimii heille on sekä sovelluspalvelimen ja web-palvelin.

Yhteenveto:

1. Sovelluspalvelin on alusta käynnissä erityisiä sovelluksia samalla web-palvelin on alusta tuottaa sisältöä Internetissä
2. Sovellus palvelimet ovat usein sijoitettu tueksi web-palvelin
3. Sovellus palvelimet ovat joustavampia kuin web-palvelimia
4. Sovellus palvelimet ovat epävarmempia kuin web-palvelimia