Ero Observer ja ScrutinizerObserver vs Scrutinizer

'Observer' ja 'scrutinizer' ovat Englanti kielen sanoja, joilla on erilaisia ​​merkityksiä ja käyttötarkoituksissa. 'Observer' ja 'scrutinizer' ovat kaksi eri ohjelmistoja termejä myös. On joitakin lehtiä ja sanomalehti joita kutsutaan Observer tai Observer.

tarkkailija
Englanti kielellä, 'tarkkailija' tarkoittaa:

Joku, joka huomauttaa, esimerkiksi tarkkailija tullin ja kulttuureissa.

 Ryhmä tai siirtää lähettää ainoana tehtävänä on seurata ja raportoida menettelyn kokouksen tai kokoonpano ilman minkäänlaista osallistumista.

 Mikäli asevoimien, 'tarkkailija' viittaa henkilökunnan jäsen, joka tekee havainto sotilaslentokoneen.

 Asevoimien henkilöstö, jotka raportoivat ja katsella peräisin tarkkailulle.

Sanoma- ja aikakauslehdet

On monia aikakauslehtiä ja sanomalehtiä ympäri maailmaa, jotka on nimetty Observer tai Observer. Esimerkiksi Observer on yksi online-versiot Manhattan-pohjainen viikoittain paperi. On paperit, joiden nimiä kuten Dallas Observer, The New York Observer jneohjelmisto

'Observer' on suunnittelumalli. Se on osajoukko merkitä / julkaista kuvio. Tätä ohjelmaa käytetään pääasiassa toteuttamiseen ja jakeluun tapahtuma-käsittelyjärjestelmät. 'Observer' kuvio on aihe, joka pitää yllä luetteloa tarkkailijoita. Tarkkailijat ovat huollettavia jotka ilmoitetaan automaattisesti jos mitään tilan muutos. Siten se on malli, jossa tarkkailija, esine kellot aihe ja kohde ja sen aihe on julkaista / tilata suhteeseen.

Tämä malli käytetään postituslistoille. Aina on tapahtuma tapahtuu, viesti lähetetään koko luettelon tilaajista. Observer kuvio käytetään myös silloin, kun muutos yhdessä objektin tapahtuu, ja toinen esine on muutettava vastaavasti. Lopuksi, sitä käytetään tapauksessa, jossa ilmoitetaan muut kohteet riippumatta siitä, kuka esineet ovat.

Scrutinizer
Englanti kielellä, 'scrutinizer' tarkoittaa:

Joku, joka tutkii ja tarkastaa kriittisesti tai erittäin huolellisesti.

Software-ohjelma
Scrutinizer on verkkoliikenteen seurantaan ratkaisun IT-ammattilaisille. Se on työkalu, joka auttaa seurannassa verkkoliikennettä avulla sFlow ja NetFlow. Tämä ohjelmisto auttaa diagnosoinnissa ruuhkia näyttämällä mitkä isännät käyttää kaistanleveyttä eniten. He myös diagnosoida, mitkä sovellukset ovat käytössä isäntien.

Yhteenveto:

1. Englanti kieli, 'tarkkailija' tarkoittaa 'henkilöä, joka toteaa', 'valtuutettuna joka havainnoi ja raportit osallistumatta.' Armeijassa, tarkkailija tarkoittaa jäsenenä lentokoneen miehistön tai jäsen aseellisen jälkeisen raportoinnin todettuaan viestistä tai lentokoneesta. Kuitenkin 'scrutinizer' tarkoittaa 'henkilöä, joka tutkii ja tarkastaa kriittisesti tai erittäin huolellisesti.'