Ero Pentium ja CentrinoPentium vs Centrino

Pentium ja Centrino ovat kaksi tuotemerkkejä teollisuuden jättiläinen mikroprosessori valmistus, Intel. Vaikka molemmat ovat alalla Computing ne eivät ole samoja kuin ne käsittelevät erilaisia ​​laitteita. Pentium on tuotenimi sarjan prosessoria, jotka on tarkoitettu yleiseen markkinoille ja sitä käytetään yleisesti ja tietokoneisiin. Centrino toisaalta, on tuotenimi kannettavan alustoja, jotka toimivat perustana kannettavia tietokoneita, jotka on tuotettu ja vapautuu muiden valmistajien. Siksi näet Centrino kannettavissa tietokoneissa tarjoamat eri laptop päättäjien kuten Lenovo, Panasonic, Asus ja HP.

Kun joku puhuu Pentium, ne ovat useimmiten viittaavat prosessori, jota käytetään tietyn järjestelmän. Ei ole ainutlaatuinen osa, joka tunnistaa kannettavan Centrino kuin on kolme pääosaa, jotka ovat tarpeen Centrino kannettava; prosessori, piirisarja, ja langaton kortti. Tarkka osat nämä kolme komponenttia ovat saattaneet muuttua vuosien varrella, mutta ne ovat aina olleet Intel. Paljon Centrino kannettavissa tietokoneissa teki kuljettaa Pentium kuten vanhemmat Pentium Ms kun viimeisin Centrinos on varustettu Core-sarjan prosessoria. Muita osia, kuten kiintolevy, optinen asema, muisti, LCD, ja monet muut osat voidaan sitten vaihtelevat suunnittelu ja mieltymys laptop maker.

Vuosien Pentium rivi on vähitellen hiipunut johtuu osittain ikä nimen, vaikka Intel näyttää pankin suosio Pentium nimen vapauttamalla Pentium aina silloin tällöin. Joista viimeisin olisi Clarkdale perustuu Pentium muuta samanlainen ominaisuus kuin i3 prosessori. Centrino on ollut tasaista tarjontaa Intel sen käyttöönoton jälkeen jo vuonna 2003. Nimi on pysynyt, ja vain laitteisto, joka sisältyy kunkin version alustan on korvattu paremmin ja nopeammin komponentit pysyä laptop teollisuudelle.Yhteenveto:

1. Pentium on tuotemerkin Intel prosessorit taas Centrino on mobiilialustan Intelin
2. Pentium koskee vain prosessori, kun Centrino koskee prosessori, piirisarja, ja langaton sovitin
3. Pentium nähdään kannettavia tietokoneita, työasemia, ja jopa palvelimet taas Centrino on kannettaville vain