Ero RDRAM ja SDRAMRDRAM vs. SDRAM

SDRAM (Synchronous Dynamic Random Access Memory) on muisti, joka oli vallalla aikaisemmin, ja on edeltäjä DDR SDRAM-moduulit, että käytämme meidän pöytätietokoneissa tänään. RDRAM (Rambus DRAM) on toinen muisti, joka oli käytettävissä vaihtoehtona SDRAM. Merkittävin ero näiden kahden välillä on hinta. Erittäin korkeat valmistuskustannukset ja lisenssimaksuja tehty hintaa RDRAM moduulit kohtuuttoman korkea, vaihdellen kahdesta kolmeen kertaa kalliimpaa kuin SDRAM-moduuli.

Korkeat lisensointikustannukset vaikeuttanut muiden yhtiöiden käyttöön RDRAM. Aikana sen lyhyt työjakso pöytätietokoneissa, se oli yksinomaan käytettävissä Intel järjestelmiä varten. Osatekijänä korkeat valmistuskustannukset, on tapa muistimoduulit rakennettiin. Jokainen RDRAM muisti siru sisältää integroitu muistiohjain. Tämä on hyvin erilainen kuin SDRAM-muistia moduulit, jossa yksi muistiohjaimen sijaitsee northbridgen siru emolevyn.

Huolimatta erittäin korkea hinta, kriteerit osoitti, että RDRAM moduulit ovat vain marginaalisesti parempia SDRAM-moduulit. Tämä tehtiin testit, jotka simuloivat tehtävät tehdään työpöytäkäyttäjille säännöllisesti. Esitys voitto on merkittävämpi työasemiin, joissa tehtävät ovat aivan erilaiset.

RDRAM oli joitakin koukero, että et löytää SDRAM-moduulit. RDRAM moduulit tarvitse käyttää pareittain, toisin SDRAM-moduulit, joita voidaan käyttää erikseen. Kiertää ongelman, jonka avulla käyttäjät käyttävät yhden RDRAM moduuli, ei asettamalla se yhdessä CRIMM. Tämä on hallinto- tai RDRAM moduuli ilman muistipiirejä. Se vain mahdollistaa RDRAM lopettaa oikein, ja toimi odotetulla tavalla. RDRAM moduulit myös juoksi paljon enemmän lämpöä kuin SDRAM-moduulit. Lievittää lämmitys ongelma, RDRAM moduulit johdonmukaisesti mukana tullutta jäähdytyslevyjen joka teki raskaita ja tilaa vieviä.

Yhteenveto:

1. RDRAM on paljon kalliimpaa kuin nykyajan SDRAM-muistia moduulit.2. RDRAM oli yksinomaan nähty Intel tietokoneissa, aikana lyhyen olemassaolon pöytätietokoneissa, vaikka SDRAM käyttävät kaikki.

3. RDRAM on muistiohjaimet upotettu jokaiseen muistisirun, kun SDRAM käyttää yhtä muistiohjaimen sijaitsevat northbridgen emolevyn.

4. RDRAM tuottaa marginaalinen voitot suorittaessaan päivittäiset tehtävänsä verrattuna SDRAM.

5. RDRAM moduulit voidaan käyttää vain pareittain, kun taas SDRAM-moduulit voidaan käyttää erikseen.