Ero Unicode ja ASCIIUnicode vs ASCII

ASCII ja Unicode kaksi merkkikoodausten. Pohjimmiltaan ne ovat vaatimukset siitä, miten edustaa eroa merkkiä binary, jotta ne voidaan kirjoittaa, tallentaa, siirtää ja lukea digitaalisen median. Tärkein ero näiden kahden välillä on siinä, miten ne koodaavat merkki ja bittien määrän, joita ne käyttävät kullekin. ASCII alun perin seitsemän bittiä merkin koodauksessa. Tämä myöhemmin nostettiin kahdeksan Extended ASCII käsitellä ilmeinen riittämättömyys alkuperäisen. Sen sijaan Unicode käyttää vaihtelevaa bittistä koodausta ohjelma, jossa voit valita 32, 16, ja 8-bittisiä merkkikoodauksia. Useampien bittien käyttäminen voit käyttää enemmän merkkejä kustannuksella suurempia tiedostoja samalla vähemmän bittejä antaa sinulle rajoitettu valikoima mutta säästät paljon tilaa. Käyttämällä vähemmän bittejä (eli UTF-8 tai ASCII) olisi luultavasti parasta, jos olet koodaa suuri asiakirja Englanti.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi Unicode oli ongelma syntyi monia ei-standardi laajennettuja ASCII-ohjelmia. Jos et käytä vallitsevia sivun, jota käytetään Microsoft ja useimmat muut ohjelmistotalot, niin olet todennäköisesti kohtaavat ongelmia teidän merkkejä esiintyy niin laatikoita. Unicode eliminoi tämän ongelman kaikki merkki koodipisteiden oli standardoitu.

Toinen merkittävä etu Unicode on, että sen suurimmalla se mahtuu valtava määrä merkkiä. Tämän vuoksi Unicode sisältää tällä hetkellä eniten kirjoitettu kielellä ja vielä on tilaa jopa enemmän. Tämä sisältää tyypillinen vasen-to-oikeutta skriptejä kuten Englanti ja jopa oikealta vasemmalle skriptejä kuten arabian. Kiina, Japani ja monet muut vaihtoehdot ovat myös edustettuina Unicode. Joten Unicode voitti 't vaihdettava lähiaikoina.Säilyttääkseen yhteensopivuuden vanhempi ASCII, joka oli jo yleisessä käytössä tuolloin, Unicode suunniteltiin siten, että ensimmäinen kahdeksan bitin sovitettu että suosituimmista ASCII sivu. Joten jos avaat ASCII koodattu tiedosto Unicode, saat silti oikeat merkit koodattu tiedosto. Tämä helpotti hyväksymistä Unicode koska se vähensi vaikutusta hyväksymällä uuden koodausstandardi niille, jotka olivat jo ASCII.

Yhteenveto:

1. ASCII käyttää 8-bittistä koodausta taas Unicode käyttää vaihtelevaa bittistä koodausta.
2. Unicode on standardoitu, kun ASCII isn 't.
3. Unicode edustaa eniten kirjoitettu maailman kielten taas ASCII ei.