Ero Hakukone ja SelainHakukone vs Browser

On paljon hämmennystä kaksi yleisimmin käytetty puppusanojen: hakukoneen ja selaimen. Äskettäin Google haastatteli kaduilla New York pyytää ihmisiä määritellä selaimen. Suuruisesta näytteestä yli 50, vain 8 prosenttia kansa vastasi oikean määritelmän selaimen.

Selain on ohjelma asennettu tietokoneeseen paikallisesti. On monia selaimia kuten Internet Explorer, Firefox, Safari ja Opera, jne selainta käyttää useita sivustoja ja web-sivuja. Hakukone on myös ohjelma, joka etsii joidenkin tiettyjen asiakirjaan tiettyjä avainsanoja syötetään. Hakukone vastaa täsmälleen avainsanoja tuli vastaan ​​asiakirjoja saatavilla Internetissä ja palauttaa listan asiakirjoista, joissa avainsanat löydettiin. Google ja Yahoo ovat suosituimpia hakukoneita.

Toinen mielenkiintoinen asia on huomannut, että käytät selainta saada hakukoneen. Esimerkiksi avaat Internet Explorer, Chrome tai Firefox ja kirjoita verkko-osoite hakukoneen kuten Google.com, Yahoo.com.

Kun avaat hakukoneen ja kirjoita muutama avainsana, ohjelma nimeltään indeksointitoiminnolle lukee asiakirjoja verkossa ja luo indeksin perusteella sanojen kuhunkin asiakirjaan sisältyviä ja palauttaa sen jos sanat vastaavat tuli avainsanoja. Hakukone käyttää omaa algoritmia luoda hakemistoistaan ​​jotta palauttaa vain tarkoituksenmukaisia ​​tuloksia kunkin kyselyn syötetään käyttäjän.

Yhteenveto:

1. selainta käytetään pääsyn verkkosivuille ja web-sivuja, kun taas hakukone onkäytetyt hakea tiettyjä tietoja.

2. so Firefox, Safari ja Chrome ovat suosituimpia selaimet vaikka Google ja

Yahoo ovat suosituimpia hakukoneita.

3. selainta käytetään Internetiä taas avatakseen hakukoneen