Ero CAST ja muuntaaCAST vs CONVERT

Tietojen muuntaminen on yksi yleisimmistä toimintaa tietokantaan. Tämä on syy, miksi on olemassa olevat toiminnot tätä erityistä toimintaa.

Sekä CAST ja muuntaa ovat toimintoja käytetään muuntamaan yksi tietotyyppi toiseen tietotyyppi. Sitä käytetään pääasiassa Microsoft SQL-ohjelman, ja molemmat ovat usein samassa. Microsoft SQL Server tarjoaa sekä toimintoja, joiden avulla käyttäjä voi muuttaa tietotyyppi ja muuntaa sen toiseen tarvittaessa. Sekä CAST ja muuntaa tarjota tapa kirjoittaa ohjelman menettelyihin tai kyselyitä. Monissa tapauksissa molemmat CAST ja muuntaa käytetään yhdessä ja toistensa kanssa saavuttaa tiettyjä vaikutuksia data. Käyttämättä CAST tai muuntaa toiminnot, implisiittinen muunnoksia esiintyy.

Ensimmäinen ero CAST ja MUUNNA on CAST on ANSI-standardin, kun MUUNNA on erityinen tehtävä SQL-palvelimen. Myös erot, kun se tulee, mitä tietyn toiminnon voi ja ei voi tehdä.

Esimerkiksi MUUNNA toimintoa voidaan käyttää muotoiluun tarkoituksiin erityisesti päivämäärä / aika, tietotyyppi, ja rahaa / tietotyyppi. Samalla CAST käytetään poistamaan tai vähentämään muodossa samalla muuntamalla. Myös MUUNNA voi stimuloida joukko päivämäärämuodon vaihtoehtoja vaikka CAST voi tehdä tätä toimintoa.

CAST on myös enemmän kannettavia funktio on kaksi. Se tarkoittaa, että CAST toimintoa voidaan käyttää moniin eri tietokantoihin. CAST on myös vähemmän tehokas ja vähemmän joustavaa kuin CONVERT. Toisaalta, muuntaa sallii enemmän joustavuutta ja on suositeltavin toiminto käyttää tietoja, aika-arvoja, perinteinen numeroita, ja rahaa merkityksiä. MUUNNA on myös käyttökelpoinen alustamista tiedot 's muodossa.CAST toimii myös palauttaa desimaalia ja numeeriset arvot kokonaislukuja konvertoimalla. Sitä voidaan myös käyttää leikkaamaan desimaalin osan tai arvo kokonaisluku.

Myös eroja CAST ja muuntaa syntaksin. Syntaksi CAST on hyvin yksinkertainen. Se sisältää arvon muuntaa ja tyyppi tuloksena tietotyyppiä. Se on 'AS' avainsanoiksi erottaa tietotyyppi arvosta. On mahdollisuus ilmaista pituus, joka on kokonaisluku, joka määrittelee pituuden kohteen tietojen tyyppi.

Toisaalta, CONVERT syntaksin mainitsee tuloksena tietotyyppi ensin yhdessä lisävarusteena pituus. On toinenkin ilmaus ja toinen valinnainen parametri nimeltä tyyli muuntotoiminto. Tyyli mahdollistaa alustamisen tietotyyppi ja määrittelee miten muuntotoiminto pitäisi kääntää tai alusta tietotyyppi. CONVERT toiminto doesnt 't tarvitse avainsanan erottaa arvoista ja tietotyyppi.

Yhteenveto:

1. CAST ja muuntaa kaksi SQL toiminnot käyttävät ohjelmoijat vaihtaa yksi tietotyyppi toiseen.
2. CAST toiminto on ANSI-standardin ja on yhteensopiva käyttää muihin tietokantoihin, kun muuntotoiminto on tietty toiminto SQL-palvelimen.
3. Koska CAST toiminto on yhteensopiva muiden tietokantojen, se on myös kuvattu kannettava vaikka se on vähemmän ominaisuuksia verrattuna muuntotoiminto. CONVERT toiminto puolestaan ​​voi tehdä joitakin asioita, että CAST toiminto voi.
4. CAST toimintoa käytetään muuntaa tietotyyppi ilman erityistä muotoa. CONVERT toiminto ei muuntaen ja muotoillen datatyyppejä samanaikaisesti.
5. Mitä syntaksin, molempia toimintoja on valinnainen parametri pituus. Vuonna muuntotoiminto, on ylimääräinen parametri nimeltä tyyli, jossa määritellään tietojen muoto tyypin muuntamisen jälkeen.