Ero fixboot ja fixmbrFixboot vs fixmbr

Kiintolevyasema on magneettinen laite käyttää datan tallentamiseksi tietokoneelle. Tiedot luetaan tai kirjoitetaan lautasella, joka ohjaa karan joka on suljettu suojuksella.
Vuonna kiintolevyaseman käynnistyssektori sijaitsee tai se voi löytyä myös levykkeet ja muut tiedot tallennuslaitteita. Nämä tiedot tallennuslaitteet sisältävät koodit käynnistämiseen ohjelmista käyttöjärjestelmien tietokoneen.
On olemassa monia erilaisia ​​käynnistyssektorit, joka voi olla: CD-ROM, joka on omat käynnistyssektoreita; Muut kuin IBM PC yhteensopivia järjestelmiä, joilla on erilaiset käynnistyssektorit kuin IBM PC yhteensopivia järjestelmiä; Volume Boot Record (VBR), joka on koodia, jota käytetään lataamiseen käyttöjärjestelmä; ja Master Boot Record, joka on osioitu tallennuslaite 'ensimmäinen sektori, joka on koodin havaitsemaan osio.

Kovalevyt ositetaan erottamiseksi käyttöjärjestelmien ja ohjelmien tiedostoja käyttäjän tiedostoja. Se myös suojaa tiedostoja ja helpottaa palauttaa vioittuneet tiedostot vaikuttamatta muita tiedostoja ja tallentaa ne. Se antaa myös mahdollisuuden käyttää monikäynnistyskokoonpanon järjestelmissä ja on useita käyttöjärjestelmiä sijaitsevat eri osiot saman kiintolevyn avulla hän voi valita minkä käyttöjärjestelmän käynnistyä käynnistettäessä.

Windows 2000 on käyttöjärjestelmä, joka on tuotettu Microsoft. Se sisältää Windows Recovery Console, jossa käyttäjä voi käyttää käyttöjärjestelmän tiedostoja ja kansioita valita, mitkä palvelut aloittaa, kun tietokoneen; luoda, muotoilla, ja korjaus väliseinät ja tiedostojärjestelmän käynnistyssektorin ja Master Boot Record (MBR).
Fixboot käytetään, kun Windows käynnistyssektori on vioittunut. Sitä käytetään myös, kun tavaratilan tallenteet myös vioittuneet. Fixboot käytetään myös kirjoittaa uuden Windows boot sektori järjestelmäosiolle. Se korjaa vahinkoa Windowsin käynnistyssektorin ja ohittaa oletusasetus. Tätä käytetään usein kanssa bootcfg, diskpart ja Fixmbr komentoja. Uusi käynnistyssektori kirjoitetaan järjestelmäosiolle että käyttäjä on kirjautunut tai järjestelmäosiolle että hän on ilmoittanut.
Fixmbr, toisaalta, käytetään korjata Master Boot Record (MBR) järjestelmän osion. Sitä käytetään, kun ei voi käynnistää, koska vahinkoa Master Boot Record (MBR) viruksen takia tai kun on ongelma laitteisto. Kuten fixboot, käyttäjä tarvitsee ilmoittaa aseman paikkaan, joka on vahvistettava, tai Master Boot Record kirjoitetaan ensisijaisen käynnistysaseman.Yhteenveto:

1. fixboot käytetään kirjoittaa uuden käynnistyssektorin järjestelmäosio kun Fixmbr käytetään korjaamaan Master Boot Record (MBR).
2. fixboot käytetään korjaamaan vahinkoa Windowsin käynnistyssektorin kun Fixmbr käytetään korjata ongelma laitteisto.