Ero BitTorrent ja uTorrentBitTorrent vs. uTorrent

Torrentit ovat täysin mullistanut ihmiset jakavat ja ladata tiedostoja. Sen sijaan ladata koko tiedoston tiettyyn pisteeseen, lataamista tietokone on tietoinen useista tietokoneita, joissa on kopio tiedostosta, tai osia siitä, ja lataukset palasia eri lähteistä. Näin kuorma on jaettu, ja riski pääasiallinen lähde juuttua johtuen pyyntöjen määrä on eliminoitu. BitTorrent ja uTorrent on kaksi asiakkaita, jotka hallita torrent download. Merkittävin ero näiden kahden välillä, on niiden koko. Asennusohjelma uTorrent on selvästi alle 1 Mt, kun taas BitTorrent on lähes 3 Mt. Tämä johtuu siitä, että BitTorrent asentaja pakkaa valinnaisia ​​ohjelmistoja, kuten työkalurivejä, yhdessä asennusohjelman, kun taas uTorrent yksinkertaisesti lataa sen, jos käyttäjä päättää hän tarvitsee sitä.

Kehittäminen sykli uTorrent on melko nopea, ja siellä on alfa- ja beta-versioita saatavilla niin, että olet aina reunalla kehitystä. BitTorrent paperille vasta vakaa versioita, ja luopuu vapauttamaan alfa- tai beta-versioita. uTorrent käyttäjille on hyötyä saavien uusia ominaisuuksia ensimmäisenä, kun BitTorrent versiot ovat varmoja kohdataan vähemmän ongelmia, jos lainkaan, koska ohjelma he käyttävät on testattu. Koska BitTorrent vain vapauttaa vakaa versio, on myös havaittavissa viive vapauttamaan uTorrent vakaa versio ja BitTorrent vakaa versio. Tämä viive voi olla jonnekin noin viikossa. Joten jos käytät uTorrent, vaan ainoastaan ​​päivittämisen vakaa versioita, et periaatteessa on BitTorrent, että 'on aina viikon etuajassa.

Kannalta suorituskykyä sekä asiakkaiden on oikeastaan ​​ole suuria eroja, koska molemmat ovat lähes identtisiä keskenään. Vaikka uTorrent saattaa saada joitakin ominaisuuksia, jotka parantavat sen suorituskykyä jonkin verran liikkumavaraa, BitTorrent saavat myös samat ominaisuudet heti, kun ne tulevat vakaa, siten poistaen kuilu. Tämä on pohjimmiltaan kissa ja hiiri Chase, jossa BitTorrent aina polkuja uTorrent noin niukasti. BitTorrent käyttäjiä on vain ylimääräinen puskuri tapauksessa muutoksia esiteltiin epävakaa versio ohjelmistosta aiheuttaa ohjelmiston kaatumisen tai epäonnistua jollakin tavalla.

Yhteenveto:1. BitTorrent asentajan on merkittävästi suurempi kuin uTorrent asentaja.

2. uTorrent on alfa- ja beta-versioita, kun BitTorrent ei.