Ero Mac ja WindowsMac vs. Windows

Macintosh ja Windows ovat kaksi eri tietokonejärjestelmiä, ja ne kulkevat eri käyttöjärjestelmissä. Mac-tietokone toimii Unix-pohjainen käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu ja myydään Apple. Käyttöjärjestelmä käytetään nykyisin Mac- on Mac OS X, ja se on suunniteltu noin graafinen käyttöliittymä. Windows-tietokoneet toimivat eri käyttöjärjestelmiä, jotka tehdään Microsoft, ja jotkut näistä ovat: Windows XP, Windows Vista ja Windows 7. Nämä Windows-pohjaisten käyttöjärjestelmien voidaan käyttää erilaisia ​​tietokoneita, joita käytetään laajasti.

Mac-tietokoneissa on sisäänrakennettu turvajärjestelmä ja ovat vähemmän alttiita hyökkäyksille viruksia joista suurin osa on peräisin Internetistä. Mac OS X on suunniteltu turvallisuutta etusijalla, ja tämä myös onnistuttiin. Tekeminä Windows- eivät tule oman turvallisuutensa ja yksi on ostaa virustorjuntaohjelmisto suojan viruksia, jotka täytyy päivittää arjen, jotta ne voivat käsitellä uusimpia virusuhkien. Tietokoneita, jotka toimivat Windows käytetään laajalti, ja tämä on toinen syy, miksi monet virukset on suunniteltu hyökkäämään niitä. Nämä virukset voivat hyökätä Maceissa koska kaksi toimivat eri tiedostotyyppejä. Windows on myös alttiimpi hakkeroitu muita ihmisiä, jotka saattavat haluta käyttää joitakin tietoja tietokoneesta.

Koska Macit on suunniteltu noin graafinen käyttöliittymä, niitä käytetään enimmäkseen grafiikkaa ja multimediapalveluja kuten kuvankäsittelyyn, ja joka selittää, miksi Photoshop käytettiin ensimmäisen Macit. Niitä voidaan käyttää myös opetustarkoituksiin, koska ne ovat helpompia käyttää. Windows on laajasti käytetty useimmissa toimistotyöt koska se soveltuu parhaiten toimistokäyttöön.
Macit ovat kalliimpia kuin Windows tietokoneiden kanssa samat määritelmät. Alkuperäinen kustannukset Macit ovat kalliita, koska ne tulevat monia sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten turvajärjestelmät toisin Windows jossa sinun täytyy ostaa virustorjuntaohjelmisto erikseen. Macit myös enemmän sovelluksia kuin Windows, ja tämä myös lisää kustannuksia. Kuitenkin Macit yleensä antaa omistajille vastineen rahaa pitkällä aikavälillä, koska ne ovat yleensä suunniteltu pysymään pitkään ja voi ajaa uusimmat ohjelmistot saatavilla markkinoilla. Windows-tietokoneissa, jotka ovat hieman vanhempia ei voi suorittaa uusimman ohjelmiston, ja yksi on jatkuvasti päivittää laitteistoa tai ostaa uuden tietokoneen.

Vianmääritys in Macit on erittäin helppoa, koska ne ovat erittäin hyviä arkkitehtuuria ja yksinkertaisuus. Jos tietty sovellus käynnissä Macit havaitsee ongelman, se on yleensä havaitaan ja korjataan automaattisesti. Windows arkkitehtuuri on hyvin monimutkainen, ja vianmääritys voi jopa kestää päiviä. Jos tietty ongelma aiheuttaa Mac ei käynnisty, ongelma on helposti ratkaistavissa asentamalla järjestelmään vain. Windows, sinun täytyy asentaa järjestelmään ja kaikki muut sovellukset.Yhteenveto:

1. Macit tehdään Apple, Inc., kun Windows on tehty Microsoft.

2. Maceissa on sisäänrakennettu turvajärjestelmä, kun tämä on erikseen hankittu Windows.
3. Windows käytetään tavallisesti yritysten käyttöön, kun Macit ovat enimmäkseen käytetään grafiikan ja multimediapalveluja.
4. Samasta tiedot, Macit ovat kalliimpia kuin Windows-tietokoneissa.