Ero Visualisointi ja kuvankäsittelyVisualisointi vs Kuvankäsittely

Visualisointi ja kuvankäsittely on kaksi tapaa saada haluttu joukko kuvan mihin tahansa tarkoitukseen. Niitä käytetään erilaisia ​​moderneja sovelluksia tukea erilaisissa tehtävissä. Suurin ero visualisointi ja kuvan käsittely on, kuinka kuva muodostetaan. Kuvankäsittely on perusta kuva, joka sitten muuttunut muuttamaan ominaisuuksia ja parantaa halutun näkökohtia. Sen sijaan, visualisointi doesnt 't tarvitse todellinen kuva. Lopullinen kuvasto perustuu lähinnä siihen, miten luoja kokee sen näkyvän. Periaatteessa visualisointi luo kuvan tyhjästä, joko luoja' s mielikuvitusta tai mitä hän näkee.

Visualisointi on ollut noin hyvin pitkään kun ihminen on ollut luomassa kuvakieli ajoista lähtien cavemen kautta maalauksen. Selvempi esimerkkejä visualisointi voidaan nähdä kautta historian; kuten kuvia maalattu Egyptin haudoista kuvaa kuinka heidän Gods näyttää tai miten aikaisin navigaattorit veti kartat ja reitit näkemättä maisemaan ylhäältä. Sen sijaan, kuvankäsittely on suhteellisen uusi ja on vasta alkanut valokuvaus missä olet ottanut kuvan, joka sitten jalostetaan.

Nykyään kuvankäsittely tarkoitetaan yleensä muuttamalla kuvan parantamiseksi tai muuttaa sen ulkonäköä. Yleisempää termiä 'photoshopping', koska suosio kuvankäsittelyn kutsutaan Photoshop. Visualisointi on muuttunut hyvin vähän, mutta välineet saavuttamiseksi käytetään lopputulos on dramaattisesti erilainen.Vaikka kuvankäsittely on erittäin hyödyllinen väline paitsi luoda lehden arvoisia kuvia, mutta myös enemmän modernia teknologiaa, kuten kasvot, visualisointi on pidemmälle menevät valikoima sovelluksia. Juuri mitään, joka käyttää visualisoinnin tekniikoita. Opettajat käyttävät visualisointi tehdä aiheita helpottaa niiden opiskelijoiden ymmärtää. Arkkitehdit käyttävät visualisoinnin osoittaa asiakkailleen, miten heidän suunnitelma näyttäisi kun se on rakennettu. Insinöörit käyttävät visualisointi analysoida, miten niiden suunnittelu ja materiaalien valinta olisi oikeudenmukainen tietyissä tilanteissa, joka on erittäin tärkeä auto-onnettomuudessa suojelun ja muiden turvallisuus malleja.

Yhteenveto:

Visualisointi luo kuvan tyhjästä taas kuvankäsittely on alkuperäinen pohja kuva
Visualisointi on ollut iät ja ajat, kun kuvien käsittely on suhteellisen uusi