Ero Caviar sininen ja mustaCaviar Blue vs musta

Kaviaari sininen ja musta ovat suorituskykyisiä laiteohjaimiaan jotka tulevat Western Digital. Vaikka molemmat WD Caviar sininen ja musta ovat korkeat suorittavat laitteisto, ne tulevat monia eroja.

Verrattaessa Caviar sininen ja musta, jälkimmäinen on korkeampi suorituskyky. Kuitenkin WD Caviar musta tulee enemmän melua ja kuluttaa enemmän virtaa. WD Blue on täydellinen tasapaino melun, suorituskyky, ja virrankulutus.

WD Caviar Black-mukana SATA 6 Gb / s tai mukana SATA 3 Gb / s liittymä. Toisaalta, WD Caviar Blue mukana SATA 6 Gb / s, SATA 3 Gb / s ja PATA 100 Mt / s.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että WD Musta on 500 Gt / 2 teratavun kapasiteetti taas Blue on 80 GB / 1 Tt.Puhuttaessa suorituskykyä, Black sanotaan mukana suorituskykynsä 7200 RPM. Vaikka WD Musta on välimuistin koko 64 Mt, Blue on 32 megatavua välimuistia. Koska musta tulee 64 välimuisti, se tarkoittaa parempaa suorituskykyä kuin Blue.
WD Musta mukana tulee dual toimilaiteteknologia. Se muodostuu pään paikannusjärjestelmän joka on kaksi toimilaitetta. Tämä auttaa parantamaan paikkatarkkuudella. Musta koostuu myös moottorin akselin, jota pidetään molemmista päistä vähentää tärinää ja myös tarkkaa seurantaa. WD Musta laitteisto soveltuu lähinnä videoeditointiin, kuvankäsittelyyn, maxed-out pelaamista tietokoneet ja multimedia.
Verrattuna WD Caviar musta, WD Blue on hiljainen ja erittäin cool. Koska kiintolevy pysyy viileänä, luotettavuus lisääntyy. WD Blue käytetään pääasiassa liiketoiminnan ja perheen tietojenkäsittely.

Yhteenveto:

1. Verrattaessa Caviar sininen ja musta, jälkimmäinen on korkeampi suorituskyky. Kuitenkin WD Caviar musta tulee enemmän melua ja kuluttaa enemmän virtaa.
2. WD Blue on täydellinen tasapaino melun, suorituskyky, ja virrankulutus.
3. WD Musta on 500 Gt / 2 teratavun kapasiteetti taas Blue on 80 GB / 1 Tt.
4. Vaikka WD Musta on välimuistin koko 64 Mt, Blue on 32 megatavua välimuistia.
5. WD Caviar Black-mukana SATA 6 Gb / s tai mukana SATA 3 Gb / s liittymä. Toisaalta, WD Caviar Blue mukana SATA 6 Gb / s, SATA 3 Gb / s ja PATA 100 Mt / s.