Ero Ylikuormitus ja ohittaminenYlikuormitus vs ohittaminen

Ylikuormitus ja pakottava ovat molemmat ominaisuudet useimmat ohjelmointikieliä. Ylikuormitus on ominaisuus, jolla voidaan luoda useita menetelmiä samannimisiä, samassa luokassa, mutta eroavat toisistaan ​​suhteen tyypin tulo ja tyypin lähdön toiminnon. Menetelmä ylikuormitusta liittyy yleensä staattinen ohjelmointikieliä, jotka pakottaa tyyppitarkistuksia toiminto puhelut. Nämä liittyvät todennäköisesti VB, Net, C ++, D, Java jne pakottavat on ensisijainen taito käyttää olio-ohjelmoinnin ja tapahtuu, kun käyttäjä uudelleen menetelmä, joka on jo määritelty olemassa olevan tai vanhemman luokan. Tässä ohjelmointitekniikkaan skriptit on koodattu suorittamaan tiettyjä tehtäviä sallimalla käsikirjoitus alempaan tai alaluokkaan toteuttaa menetelmä tai joukko ohjeita, jotka on jo esitetty missään vanhemman tai ylivoimainen luokissa.

Tietokoneiden ohjelmointi, Ylikuormitus on peräisin menetelmä, jossa on enemmän kuin yksi määritelmä on sama soveltamisala ja nimi on sama, mutta eri allekirjoitus. Menetelmä toteutukset on sama nimi, koska ne suorittavat samankaltaisia ​​tehtäviä. Ylikuormitus on myös tunnistaa, koska sen tunnustusta tapauksessa polymorfismi, jossa osa tai kaikki operaattorit voivat olla eri toteutukset, jotka ovat riippuvaisia ​​määritetyn argumenttityyppejä. Pakottava riippuu emäksen läsnä ollessa luokan toiminto sen ulkonäköä. Kielen piirre pakottavat joka mahdollistaa lapsen luokka toteuttaa menetelmä, joka on jo käytössä jokin sen superclass tai vanhempi luokissa sallitaan alaluokka menetelmä antaa samaa nimeä, Parametrilistassa ja palautuva tai allekirjoituksen, korvatut käytetty menetelmä yliluokka on.Ylikuormitus pidetään käytännössä, koska se mahdollistaa sen, että ohjelmoijat kirjoittaa useita eri menetelmiä, jotka sattuvat on sama nimi. Ylikuormitus voi olla seurauksia kieli, koska suorituksen prosessori muuttaa kaikkien nimissä ylikuormitettu menetelmiä. Se on ratkaistu käännöksen yhteydessä. Vaikka pakottavien on polymorfismi, joka on suunniteltu pohjan implisiittinen ensimmäinen parametri, joka on ratkaistu suorituksen.

Yhteenveto:
Termi ylikuormitus liittyy tavallisesti staattisesti ohjelmoidun kieliä ja pakottava sai suosiota olio-ohjelmoinnin.
Menetelmä luokassa, jolla on sama menetelmän nimi eri allekirjoitus on nimetty menetelmä ylikuormituksesta. Pakottava tunnetaan menetelmä luokassa, jolla on sama menetelmän nimi ja samat väitteet / allekirjoitus.
Ylikuormitus osakkeita yhtenäinen suhde menetelmiä samassa luokassa taas pakottavien, suhde yläluokaksi menetelmä ja alaluokka menetelmä on luotu.
Ylikuormitus sallii perintö yläluokkaan.
Vuonna pakottava, alaluokan menetelmä vie paikan yläluokaksi.