Ero DMZ ja Port ForwardingDMZ vs Port Forwarding

DMZ (Demilitarized Zone) ja Port Forwarding kaksi termiä käytetään usein käsiteltäessä internetin turvallisuutta. Vaikka niitä molempia käytetään turvallisuutta, suurin ero näiden kahden välillä on, miten ne parantavat turvallisuutta. DMZ on pieni osa verkostoa, joka on avoimesti yleisön verkkoon tai Internetiin. Vertailun, porttien on tekniikka on vielä tietyt toiminnot käytettävissä jopa palomuurin paikallaan. Porttien doesnt 't todella lisätä turvallisuutta sinänsä mutta se ei niin epäsuorasti poistamalla syy ei laittanut palomuuri.

DMZ doesnt 'tunnu järkevältä, kun ajatellaan, että se paljastaa osan verkon kohoumia julkisesta verkosta. Pääsyynä DMZ on suojelu muualla verkossa. Osissa verkkoa, jonka pitäisi olla yleisön luo turvallisuusriski koska mahdollisuutta koko verkon vaarantuisi kun tämä osa on. Muuttaminen näitä palveluja DMZ mahdollistaa admin toteuttaa tiukempaa turvallisuutta muuhun verkkoon. Muihin palomuurit ovat usein laittaa ylös välillä DMZ ja sisäisen verkon.

Porttien ei ole todella tärkeää ja voit silti käyttää Internetiä ilman sitä. Ongelma syntyy, kun haluat ulkoinen sovellus on kyky muodostaa yhteyden tiettyjä palveluja koneeseen. Se automaattisesti toimi palomuurin, koska yhteys ei aloitettu sisältäpäin. Kun porttien toteutetaan, reititin välittää pyynnöt vastaanotetaan tietyn portin tiettyyn koneeseen verkossa, joka palvelee pyyntöä. Esimerkkinä jossa porttien soveltamisperuste jos aiot käyttää Web, sähköposti, tai tiedostopalvelimen tietokoneeseen.Porttien on hyvin yleinen, ja monet ihmiset ovat sitä paikallaan, vaikka ne eivät näy palvelimia. Jotkin sovellukset, kuten peer to peer tiedostonjako sovelluksia, täytyy porttien toimimaan optimaalisesti nopeuksilla. Vertailun vuoksi DMZs eivät ole yhtä yleisiä, ja sitä käytetään lähinnä suurten yritysten tai laitosten, jotka tarjoavat web-palveluja. Se palvelee heidän tarvitsee erottaa julkisen ja yksityisen osia verkoissaan.

Yhteenveto:

1. DMZ on paikka, kun porttien on tekniikka