Ero Crystal Reports ja Business ObjectsCrystal Reports vs Business Objects

Crystal Reports on suosittu sovellus sovellettu liiketoiminnan intelligence suunnitteluun ja tuottaa raportteja, vetämällä tietoa useista eri lähteistä. Crystal Reports on laajasti käytössä eri sovellusten oletukseksi raportointityökaluna. Suosittuimuista, se on kytköksissä Visual Studio Suite Microsoftin OEM variantti, nähtävästi jälleenmyyjä oikeuksia. Crystal Reports on parhaillaan kehittämä Business Objects Company, jako SAP, joilla alun perin kehitetty Crystal Services Inc. ja ovat läpikäyneet kaksi yritysostoa läpi vuoden aikana erityisesti Seagate Technology vuonna 1994 ja myöhemmin Business Objects vuonna 2003.

Business Objects toisaalta on portfolio yritysohjelmistojen käsitellä business intelligence, ja alun perin aloitti ranskalaisen samannimisen 1990-luvun alussa. Ensimmäinen versio yritysohjelmistomarkkinasta oli Business Objects Skipper SQL 2. 0x, käynnistettiin vuonna 1990. Erityisesti yrityksenä, Business Objects oli ensimmäinen nimenomaan keskittyä koko yrityksen business intelligence käyttöönottoja. Tällä hetkellä, koska liike, Business Objects toimii jako SAP Yhtiön mutta ei erillisenä yhtiönä.

Tuotteen ominaisuudet ja versiot

Nykyinen versioissa molemmat tuotteet ovat hyvin samanlaisia ​​työkaluja kannalta toiminnallisuus ja siellä 's melko vähän päällekkäisiä toimintoja, koska molemmat tuotteet ovat kehittäneet osastojen saman yrityksen. Molemmilla on useita työkaluja raportti suunnittelua, kehittämistä, visualisointi ja julkaisu, jotka mahdollistavat pakottavia raportinluonnin sekä voimaa ja merkintä käyttäjille. työkaluja ei vain tarjota raportinluonnin toiminnallisuutta mutta myös business intelligence mallintaminen ja paljon muuta.Muutamat tunnetut Crystal Reports työkaluja ja ominaisuuksia ovat kehittyneet raportti julkaisu NET raportti muutos SDK, XML raportoinnin, sisäänrakennettu viivakoodi tukea toimintoja, parannettu verkkopalvelut tietojen kuljettajia, flash integrointityökaluja, interaktiivinen raportti katselu, monikielinen raportoinnin kojelauta suunnittelu integraatio ja adobe flex integraatio mm. Katsoja ohjaus mukana toimitetulla Crystal Reports avulla käyttäjät voivat esikatsella raportteja työpöydällä ja web katsojan valvonnan väline. On myös työkaluja, joiden avulla raportin pääsy Business Objects XI sekä sulautetut raportteja.

Business esineet (versio XI) voidaan suorittaa raportteja paikallisesti pois työpöytäsovellusten ilman palvelimeen perustuva tietolähteen ja tämä on yksi sen tärkeimmistä vahvuuksista.

Yhteenveto
Crystal Reports tuotteena, kehitettiin alun perin Crystal Services Inc. kun Business Objects oli tuote ranskalaisen yhtiön Business Objects.
Business Objects oli ensimmäinen tuote keskittyä yrityksen laaja BI käyttötarkoituksiin kuin Crystal Reports keskittynyt enemmän raportin suunnitteluun ja julkaisemiseen.