Ero Apple iOS 4. 3 ja Google Android 3. 0 Honeycomb



Apple iOS 4. 3 vs Googlen Android 3. 0 Honeycomb

Kun se tulee mobiili käyttöjärjestelmiä, Apple 's iOS ja Google' s Android ovat luultavasti parhaiten. Kun taistelu tabletti markkinoilla, ne molemmat päivitetty niiden käyttöjärjestelmien; iOS 4. 3 Apple ja Android 3. 0 Honeycomb Google. Kaksi käyttöjärjestelmissä on melko sama ominaisuudet ja eroavat lähinnä siinä, miten ne niiden rajapinnat toimivat. Siitä huolimatta on vielä joitakin selviä eroja välillä Android 3. 0 ja IOS 4. 3. Tärkein niistä on, mitä laitteisto löydät niitä.

IOS 4. 3 löytyy iPadilla iPhone, ja jopa iPod. Näin on, on vähän rajoituksia laitteen tyypistä, että se voidaan asentaa. Toisaalta, Android 3. 0 on nimenomaan tarkoitettu suurkuvat tablettien eikä sitä voida käyttää älypuhelimissa. On muitakin versioita Android, jotka on tarkoitettu älypuhelimille.

On myös pari eroista että löytäisitte välillä Android 3. 0 ja iOS 4. 3 joista tärkein on puute Flash-tuki jälkimmäisessä. Flash käyttävät monet sivustot, kuten YouTube, tarjoamaan video streaming ja luoda vuorovaikutteinen ympäristön vierailijoille. Puute Flash-tuki iOS 4. 3 tarkoittaa, että jotkut sivustot eivät tee oikein. Et voi myöskään katsoa YouTube selaimen ja täytyy käyttää erillistä sovellusta kyseiseen tarkoitukseen. Android 3. 0 tukee Flash, joten voit selata Flash lisätyn sivustoja aivan kuten te tietokoneella.



Toinen merkittävä ero iOS 4. 3 ja Android 3. 0 on tosi moniajo. Android 3. 0 tukee tosi moniajo, joka mitä saat tietokoneeseen. Kaikki ohjelmat toimivat samanaikaisesti riippumatta siitä, ovatko ne taustalla vai ei. IOS 4. 3 rajat moniajon estää ylikuormituksen sen melko rajalliset resurssit. Vain muutama sovellukset saavat ajaa taustalla esimerkki on musiikki app voit kuunnella musiikkia samalla kun tekee jotain muuta. Kaikki muut ohjelmat keskeytetään, kun siirryt toiseen sovellukseen. Useimmat ihmiset eivät oikeastaan ​​huomaa eroa kahden, mutta jotkut eivät. Todellinen moniajo Android 3. 0 vaaditaan epäsuorasti edellyttää, että laitteisto on paljon tehokkaampi kuin mitä iPad käyttää, koska se tarvitsee ylimääräistä mehu ajaa useita sovelluksia samanaikaisesti.

Yhteenveto:

1. iOS 4. 3 on sekä älypuhelimissa ja tablettien vaikka Honeycomb on tableteille vain
2. iOS 4. 3 doesnt 't tukea Flash vaikka Honeycomb tekee