Ero Alienware M15X ja M17XAlienware m15x vs M17X

Aina nimi Alienware mainitaan, korkean suorituskyvyn pelaamista tietokoneissa aina tullut mieleen. M15x ja M17X ole poikkeuksia sillä sekä kannettavat tietokoneet tulevat pakattu kidukset high-end-laitteiston maksimaalisen pelaamiseen. Tärkein ero näiden kahden välillä on kokoinen kuin M15x on hieman pienempi kuin M17X 15 tuumaa verrattuna 17 tuumaa jälkimmäisen. Nämä mittaukset eivät ole peräisin todelliset mitat läppäreissä vaan niiden näytöt. M15x on 15. 6-ruutuun, kun M17X on 17 tuuman näyttö. Jotkut saattavat vielä tiedä tätä ja ajatella, että näyttö ero on 2 tuumaa, mutta varsinainen ero on vain 1. 4 tuumaa. Se ei ole pelkästään fyysinen ulottuvuus vaikka, kuten M17X on myös kalliimpia ja tulee paremmin laitteiston Muistutan myöhemmin.

Räätälöinti on yksi tärkeimmistä tasapeliä että Alienware linja on. Yksi käyttäjä 's M15x ei todennäköisesti ole sama kuin toinen' s. Kun M17X, käyttäjät voivat valita Intelin 's i7 ja i5-prosessorit maksimaalisen laskentatehoa. Kanssa M15x, ​​sinulla on myös samat vaihtoehdot, mutta laajentunut heikompi i3 prosessori. Sama voidaan sanoa myös näytönohjaimen kanssa, koska M17X on high-end vaihtoehtoja 1 Gt muistia, mutta kun m15x mahdollistaa myös vastaavia vaihtoehtoja, se lisää myös 512 GeForce kortti, joka on hitaampi ja halvempi kuin kaksi muuta.

Kaksi läppäreissä ei vain eroavat toisistaan ​​silmälasit ja koon, ne myös eroavat toisistaan ​​painon. M17X on painavampi kuin m15x klo barest kokoonpano. Eli ennen kuin lisäät mitään vaihtoehtoa tai vaihtaa minkä tahansa osan, olet jo lugging enemmän painoa kanssa M17X kuin m15x. Entinen painot 11. 68lbs kun taas jälkimmäinen on vain 9lbs. Että 's ero on yli 2 lbs tai kilon.Joten valittaessa toistensa päälle, kannattaa harkita, onko sinulla olisi lugging sen ympäri koko ajan vai ei. On mukava olla paras silmälasit, mutta sinun täytyy myös harkita hinta ja kuinka paljon pelaamista sinä itse tehdä.

Yhteenveto:

M15x on 15 tuumainen kannettava tietokone, kun M17X on 17 tuumainen kannettava tietokone

Voit valita varten i3 kanssa m15x muttei M17X

M15x tarjoaa lisää alemmilla näytönohjaimista kuin M17X