Ero EMC ja NetAppEMC vs NetApp

Vuoden alkuaikoina laskenta, sovellus ohjelmisto on asennettu jokaiselle käyttäjälle 's tietokone. Kehittäminen lähiverkkojen on johtanut client-server tietokonemallit jossa tiedot tallennetaan palvelimelle ja pääsee asiakkaille edellyttäen, että se on versio sovellus on asennettu.

Se käyttää asiakkaan 's muistin ja prosessorin käsitellä tietoja, mutta tiedostot ja asiakirjat tallennetaan palvelimelle. Nykyään tämä järjestelmä on päivitetty, mitä kutsutaan cloud computing, joka ei vaadi sovelluksia voidaan asentaa asiakkaalle.
Kaikki on keskitetty palvelimelle poistamalla tarpeen asiakkaille päivittää tai hallita lisensointi huolenaiheet sovelluksia, joita käytetään. Kaksi tietotekniikan yrityksiä, jotka ovat mukana cloud computing ovat NetApp ja EMC.

NetApp, Inc. on tietokone varastointi ja tiedonhallinnan yhtiö, joka on perustettu vuonna 1992. Sen pääkonttori sijaitsee Sunnyvale, Kalifornia, ja se kuuluu NASDAQ-100. Sen tärkein tuote on niiden rivi NetApp filers tai tiedostojen tallennukseen. Se on tallennuslaite, joka ohjaa tiedostojärjestelmä ja näyttää tiedostojen ja hakemistojen hosts verkkojen. Se käyttää Network File System (NFS) protokollaa sekä Common Internet File System (CIFS) protokollaa.
Käyttöjärjestelmän käyttämä NetApp filers on Data ONTAP jossa on kaksi versiota, Data ONTAP 7G ja Data ONTAP GX joka konsolidoidaan Data ONTAP 8. Se on myös Virtual Tape Library (VTL) magneettinauhan datan varastointi virtualisointi ja NetApp dedupe. Se tarjoaa myös seuraavat: alustan OS, protokollia, ohjelmistoja, varastointi ja turvajärjestelmät. Sen tavoitteena on tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaille 'varastointi ja tiedonhallinnan huolenaiheita. Sen lähin kilpailija on EMC Corporation.EMC Corporation, toisaalta, on yritys, joka tuottaa ja tukee tietokoneen ja virtuaalinen tietoja laitteiston, ohjelmiston ja palvelut. Se on sen pääkonttori Hopkinton, Massachusetts ja se perustettiin vuonna 1979 R. Egan, R. Marino, ja kolmas yksittäisten.

Se tarjoaa seuraavat: tietohallinnon; pilvilaskenta; koulutus ja teknologian palveluja; tietovarasto, varmuuskopiointi, hyödyntämistä ja arkistointi; virtualisointi; tietoturva; ja varastointi. Vaikka NetApp käyttää tiedostojen perustuu Local Area Network (LAN), EMC käyttää lohko varastointi perustuu Storage Area Network (SAN).
Sen tavoitteena on tarjota tehokas, turvallinen, luotettava ja helppo käyttää ratkaisun jokaiselle käyttäjälle 's tallennuksen, turvallisuuden, virtualisointiin ja tietojen varastointi ja hallinnan ongelmia. Jotkut sen tuotteet ovat: Celerra, Ionix, NetWorkerpath, VNX, PowerPath, Documentum XCP, ja paljon muuta.
Yhteenveto:

1. Sekä NetApp ja EMC ovat tietokoneen tietojen hallinta ja varastointi yritykset. NetApp perustettiin vuonna 1992, kun taas EMC perustettiin vuonna 1979.
2. NetApp perustanut tiedostojen Local Area Network (LAN), kun taas EMC käyttää lohko varastointi perustuu Storage Area Network (SAN).