Ero 2. 2 Ghz ja 2. 4 GHz Macbook2. 2 Ghz vs 2. 4 GHz Macbook

Apple on varsin tunnettu pitää hyvin rajoitetun valikoiman niiden tuotelinjojen. Mutta heidän MacBookit, Apple antaa käyttäjälle muutaman kokoonpanoissa valita. Kun 15 tuuman MacBook Pro, voit valita 2. 2Ghz malli ja 2. 4GHz mallia; molemmat urheilu Intel i7 quad core prosessori. On selvää, ensisijainen ero 2. 2 Ghz ja 2. 4 GHz MacBookit on vähäinen nopeuden lisäämisen. Tietenkin, et huomaa mitään huomattavasti muita parempi, jos vain selata Internetiä tai kirjoittamalla pari asiakirjoja. Mutta jos 'uudelleen osaksi valokuva tai video, sitten haluat nopein prosessori käytettävissä.

Täydentämiseksi lisääntynyt käsittely valtaa, 2. 4 GHz Macbook myös urheilu ylivoimainen erillinen näytönohjain. Se on Radeon 6770M varustettu 1 Gt DDR5 muistia; huomattavasti parempi kuin Radeon 6750M on 2. 2 Ghz Macbook vain 512 Mt muistia. Jälleen ei ole suorituskyvyn saavutus perustehtäviä mutta vaativampia sovelluksia näkevät merkittävä lisäys suorituskyvyssä.

Lopuksi 2. 4 GHz Macbook on myös varustettu suurempi kiintolevy kuin 2. 2 Ghz Macbook; 750 ja 500 vastaavasti. Tämä on luultavasti vähiten tärkeä ero, koska kiintolevy on vaihdettava ja voit olla kiintolevyn korvata yhteensopivaan joka on vielä suurempi kapasiteetti. Voit myös valita olla suurempi kiintolevy ostat Macbook Applelta.Kuten odotettua, siellä todella isn 'ta valtava ero 2. 2 Ghz ja 2. 4 GHz MacBookit. Voit silti tehdä sen 2. 2 Ghz Macbook asioita, joita voit tehdä sen 2. 4 GHz Macbook; vaikka jotkut tehtävät voivat olla hitaampi kuin toiset. Jos teet kuvan tai videon editointiin säännöllisesti, kannattaa harkita saada 2. 4 GHz Macbook. Mutta jos vain harrastella satunnaisesti, merkittävä nousu ei voida perustella. Jos olet myös etsivät paremman suorituskyvyn, kannattaa harkita päivitystä kiintolevyn SSD. useimmissa tietokoneissa nykyään, kiintolevy on tärkein pullonkaula, joten sen parantaminen nopeammin SSD pitäisi antaa sinulle huomattavaa kasvua jokseenkin kaikki asioita, joita et tehdä.

Yhteenveto:

2. 4 GHz Macbook on hieman nopeampaa kuin 2. 2 Ghz Macbook

2. 4 GHz Macbook on ylivoimainen näytönohjain kuin 2. 2Ghz Macbook