Ero Excel-työkirja ja laskentataulukkoExcel-työkirja vs. Worksheet

Microsoft Excel, työkirjan on yksinkertaisesti Excel-tiedoston, johon tallennetaan syötetty liittyvät tiedot. Työkirjoja pystyvät pitämään lähes rajaton määrä työkirjoja, koon ja tietojen merkittävyyttä. Se on lähinnä kirjan täynnä tietoja useista laskentataulukoita. Työkirjojen yleensä leimataan data, joka on jokaisen lomakkeen C, jos kaikki sivut työkirjan pitää samantyyppisiä tietoja, jotka työkirja on nimetty asianmukaiset tiedot, että se omistaa.

Excel, laskentataulukon on yhdistyessä useita soluja, jotka pitävät tietoon tietyn tieto. Se tunnetaan myös taulukkoon. Käyttäjä voi syöttää, muokata ja käsitellä tietoja, jotka on merkitty taulukkoon. Taulukkolaskenta, käyttäjä olennaisesti tietojen syöttäminen päälle sivun työkirjan.

Oletusarvoisesti kukin työkirja automaattisesti sisältää kolme työarkit. Kun käyttäjä avaa Excel aluksi, sen projektin, jossa he aikovat aloittaa työt on nimeltään 'Book 1', kunnes nimettiin myöhemmin sopivaksi datan tyypin tuli kuhunkin vastaavaan arkki. Pohjimmiltaan, kun käyttäjä avaa Excel, ne ovat alkaneet luomisen työkirja C kirja, joka sisältää useita sivuja syötettyjen tietojen. Nämä sivut täyttävät kirjan ja ovat siten osa yleistä summattu tiedon, että kirja yrittää välittää.

Laskentataulukon sitten, ei ole mitään muuta kuin sivun työkirjan. Jokainen sivu on täynnä tietyn datamäärän. Sisällä laskentataulukon, tiedot voidaan manipuloida luoda kaavioita, kaavioita tai taulukoita että visuaalisesti hankkeen päätarkoitus tietojen alun perin kirjattu. Tehtävämonisteella on mikä määrittelee mitä työkirja on C ilman laskentataulukoita työkirjan olisi ilman muodossa tai tarkoitusta. Muistilistat ovat mitä tehdä työkirja, mikä on, ja pitää kaikki tiedot työkirjan.Työkirjassa ei välttämättä voida manipuloida. Manipuloinnin data on suoraan laskentataulukoita. Nämä taulukoita olla tietoja, jotka voivat laskea joukko kaavoja, käyttäjä voi luoda kaavoja, joita käytetään määrittelemään tiedot taulukkoon, ja data voidaan muuntaa koko projektin tai taulukko, joka määrittelee tiedot joukko erilaisia ​​tietoja varten erityinen ongelma. Työkirja on vain astiaan, jossa laskentataulukot ja tiedot, jotka on manipuloida pidetään. Työkirja on sama kuin minkään muun kirjan, että se yksinkertaisesti tallentaa sivuja kaikki tiedot C pohjimmiltaan, työkirja on yksinkertaisesti projektin nimeä.

Yhteenveto:

1. työkirja on tiedosto, joka tallentaa syötetty liittyviä tietoja; työarkki on sivun työkirjan jossa kaikki data pidetään.