Ero Actionscript 2. 0 ja ActionScript 3. 0ActionScript 2. 0 vs ActionScript 3. 0

Actionscript on koodaus kieli, joka on kehitetty Adobe käytettäväksi Flash animaatioiden ja jopa yksinkertaisia ​​pelejä. Flash kehittynyt vuosien mittaan, joten ei ActionScript. Uusin parannus on siirtyminen AS 2. 0 AS 3. 0. Sen sijaan yksinkertaisesti yrittää parantaa AS 2. 0 lisäämällä uusia ominaisuuksia ja tekee suorituskyky hienosäädön Adobe päätti kunnostetaan 2. 0 keksiä 3. 0.

Tuloksena ohjelmisto, mutta silti hyvin samanlainen AS 2. 0, on paljon muutoksia, että jotkut käyttäjän rakasti toiset vihasivat. Luultavasti kuuluisimman muutos AS 3. 0 on nopeuden lisäys. Yleinen käsitys on, että AS 3. 0 on noin 10 15 kertaa nopeampi koodien suorittamisen verrattuna AS 2. 0. Vaikka jotkut saattavat kiistävät nämä numerot, kaikki ovat samaa mieltä siitä AS 3. 0 on varmasti nopeampi kuin AS 2. 0 .

Toinen muutos AS 3. 0 on tiukka noudattaminen hyvien koodauskäytännöt. AS 2. 0, voit todennäköisesti leikata paljon kulmat, kun se tulee koodaus, jotta loppuun nopeammin. Tämä ei ole enää mahdollista AS 3. 0. Global muuttujat on myös minimoitu AS 3. 0, pakottaa ihmiset käyttämään OOP (Olio-ohjelmointi), joka voi näyttää puhtaampia ja helpompi debug mutta on varmasti aikaa vievää koodia. Tämän seurauksena se on todennäköisesti paljon nopeampaa koodia pieniin hankkeisiin AS 2. 0, koska voit nopeasti keksiä toimiva koodi, jos poikkeat oikein. Mutta kun teet isompia projekteja jossa 've saanut tuhansia rivejä koodia, olet todennäköisesti on helpompaa aikaa AS 3. 0; varmasti helpompi debug.

Suurin ongelma, että monet käyttäjät ovat AS 3. 0 on jyrkempi oppimiskäyrä, että se on. On vaikeampaa aloittelijoille oppia, koska se vie paljon useampia vaiheita, jotta keksiä yksinkertainen sovellus. Siitä huolimatta, aloittelijoille kannustetaan oppimaan AS 3. 0 alkaen AS 2. 0 on jo vanha ja olisivat todennäköisesti aloittaa siirtyessä se lähitulevaisuudessa.

Yhteenveto:

1. AS 3. 0 on enemmän kuin uudelleenkirjoitettu AS 2. 0 kuin lisäävä päivitys2. AS 3. 0 on paljon nopeammin kuin AS 2 0

3. AS 3. 0 vaatii paljon tiukempia koodaus verrattuna AS 2 0

4. AS 3. 0 keskittyy enemmän OOP verrattuna AS 2 0

5. AS 3. 0 on parempi suurten hankkeiden taas AS 2. 0 on helpottaa pienten hankkeiden