Ero KML ja KMZKML vs KMZ

Sekä KML ja KMZ ovat tunnisteet käytetään Google sovelluksissa, useimmat nimenomaan Google Earth ja Google Maps. Henkilö, joka käyttää näitä kahta Google sovellukset voivat kohdata paljon tiedostomuotoja, ja KML ja KMZ tiedostomuodot sisältyvät luetteloon tiedostomuotojen kunnioitti sovelluksia.
Sekä KML ja KMZ-tiedostot ovat yhteensopivia ja voidaan avata Google Earth ja Google Maps C kaksi Googlen sovelluksia, jotka käsittelevät maantieteellinen kuvia.

KML on lyhenne sanoista 'Keyhole Markup Language', että Google ja Keyhole, Inc: n kehittämä. Se on maantieteellinen tietojärjestelmä muodossa. KML sisältää paljon grafiikkaa ja ominaisuuksia, jotka voivat sisältää paikkamerkitsimiä, kuvia, polygoneja, 3D-malleja, tekstipohjaisen esityksen, ja toiset. KML-tiedosto voidaan luoda käyttämällä Google Earth. Jos mainittu Google-sovellusta ei ole ladattu tai asennettu, se on mahdotonta luoda tällaisen tiedoston. Käyttäjä voi asettaa pituutta (maapallon 's kuviteltua viivaa, joka kulkee pohjoisesta etelään) ja leveyttä (sama kuviteltua viivaa, joka kulkee idästä länteen) Google Earth -sovelluksen, ja se voi luoda KML kyseisen käyttäjän.

Kun olet luonut ja tallentamalla KML-tiedoston, se voidaan pakata. Pakattu tiedosto on nyt nimeltään KMZ-tiedostona. Koska suurin osa karttakuvia voivat olla suuria suhteessa tiedoston kokoa ja voi viedä paljon tiedoston tilaa, KMZ-tiedoston on kaikki tiedot, jotka KML-tiedosto on hieman kokoero ja helpommin tiedonsiirrossa.

Jos KML-tiedostot käsitellään paljon grafiikkaa ja ominaisuuksia, KMZ käsittelee paikkamerkintöjä. Paikkamerkitsimet tai erityisiä viitteitä osoittaa, että kyseessä erityinen paikoissa. Special sijainnit voivat sisältää museoita, ostosalueita, kuuluisia maamerkkejä, ja vapaa-ajan paikkoja mm. Molemmat laajentaminen tiedostoja käytetään tallentaa kuvia ja tietoja aikana muunlaisia ​​navigointiin. Tämä on usein kyse. Käyttäjät voivat helposti tehdä tämän kirjoittamalla alue sijainti Google Earthiin ja tallentamalla tiedot ja kuvan KML tai KMZ-tiedosto. Tämän jälkeen tiedosto siirretään tai ladata matkapuhelimeen jossa Google Maps, toinen Google sovellus, on myös asennettu. Tiedosto lataa Google Maps, joka lukee tallennetun tiedoston online käyttöliittymän. Käyttäjä voi nyt käyttää tallennettuja tietoja, kuten tarkat ohjeet navigoida ja matkustaa tietylle alueelle.Usein kannattaa käyttää KML-tiedostoja sijasta KMZ-tiedostoja. Google Earth ja Google Maps ei ole ongelma tunnustetaan kaksi tiedostoa, mutta jotkin ohjelmat eivät ehkä ole yhteensopivia ja eivät pysty lukemaan KMZ-tiedosto. KMZ-tiedosto voidaan tuoda, mutta merkittäviä virheitä. Vaikka KMZ on paljon mieluummin johtuu sen pienempi koko ja nopeammin ja ladata aikaa, tieto on merkityksetön ja hyödytön käyttäjälle, jos tiedosto ei voida tunnustaa ja avattiin.
Jos tämä ongelma ilmeni, KMZ tiedosto voidaan vielä palanneet KML-tiedostoon käyttämällä tiedoston laajentimen tai minkä tahansa ohjelman, joka unzips tai purkaa pakattuja tiedostoja.

Yhteenveto:

1. 'KML' tarkoittaa 'Keyhole Markup Language', kun taas 'KMZ' tarkoittaa 'Keyhole Markup Language Zipped.'
2. KML on tiedostopääte purettu tiedosto, ja KMZ on pakattu tiedosto on KML.
3. KML käytetään tallentaa ja tallentaa kartan paikoista yleensä kun KMZ käytetään saman kapasiteetin tarkempaa paikoissa kuten paikkamerkintöjä.
4. KML on suurempi tiedosto tilaa ja pidemmän tiedonsiirron verrattuna KMZ. Pakattuna tai zip-tiedosto, KMZ on pienempi tiedoston tilaa ja kokoa.