Ero M-kaupankäynti ja E-kaupankäyntiM-kaupankäynti vs Verkkokaupan

M-kaupankäynti ja E-kaupankäynti viittaavat alan markkinointi Cbuying, myynti, jakelu ja huolto eri tuotteiden kautta kaupallisia transaktioita theIinternet kanssa käytetään tiettyjä laitteita tai tietokoneita.

M-kauppa tarkoittaa Mobile Commerce jossa liiketoimien tehdään yhden solun tai matkapuhelimia, joilla on pääsy Internetiin. Ennen ei ollut M-kaupankäynti, koska puhelin, jossa Internet valmiudet eivät olleet vielä saatavilla; kuitenkin, kun matkapuhelinten Internet valmiudet keksittiin, markkinointi on laajentunut enemmän. Ei vain liiketapahtumien ulkopuolella suoritettu ja Internetin välityksellä, mutta myös matkapuhelimiin on taivas raketin. Nykyään monet puhelimissa on pääsy Internetiin. Kun nousu tällaista teknologiaa, M-kaupankäynti on tulossa yhä suositumpi.

Verkkokaupan tarkoittaa Electronic Commerce jossa liiketoimia tehdään Internetin kautta. Yleensä liiketoimet tehdään tietokoneella tai kannettava tietokone. Tämä on tullut hyvin suosittu nyt, koska tietokoneita internet valmiudet ovat hyvin saatavilla ihmisille.

M-kauppa on hyvin kannettava, koska matkapuhelimet ovat erittäin helppo kuljettaa. Voit tehdä oman liiketoimet missä vain niin kauan kuin voit käyttää Internetiä puhelimen. Toisin kuin E-kaupankäynti, sinun täytyy tehdä liiketoimia tietokoneella. Kannettavat tietokoneet ovat myös kannettava, mutta ei niin kevyt kuin matkapuhelimissa. Sitten sinulla on vielä etsiä paikka tehdä liiketoimia, koska se olisi epämiellyttävä käyttää kannettavaa tietokonetta missä tahansa tai kun seisot.M-kauppa on yleensä ladataan soittajan 's maksukorotukset, laskutetaan käyttäjää' s lasku tai vähentää soittajan 's luotto, sekä myös mobiili pankkitoiminta. Sähköinen kaupankäynti on ladattu käyttämällä pyyhkäisemällä koneita missä pyyhkäistä luottokortilla. Voit myös siirtää rahaa verkkopankin kautta ja maksaa tuotteita olet ostanut internetissä käyttämällä luottokortin numeron.
M-kauppa on käytettävissä missä vain, vaikka ei ole Internet koska Internet on käytettävissä matkapuhelinta, kun taas E-kaupankäynti ei ole saatavilla kaikkialla, koska kaikki paikat on Internet-yhteys.

Lopuksi M-kaupankäynti tarkoittaa liiketoimintaa liiketoimet Internetin kautta mobiililaitteiden käyttö, kun taas E-kaupankäynti tarkoittaa liiketoimintaa Internetin liiketoimien tietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden.

Yhteenveto:

1. M-kaupankäynti ja E-kaupankäynti ovat liiketoimet tehdään verkossa.
2. M-kauppa tarkoittaa Mobile Commerce taas Verkkokaupan tarkoittaa sähköistä kaupankäyntiä.
3. M-kaupankäynti käyttää mobiililaitteita kaupallisista toimista, kun taas E-kaupankäynti käyttää tietokoneita.
3. M-kauppa on käytettävissä kaikkialla mennään, vaikka ei ole Internet. E-kaupankäynti, sinun pitää vielä mennä paikkaan, jossa on Internet käsiksi verkkokaupan.
4. M-kauppa on erittäin kätevä ja helppo kuljettaa, kun E-kaupankäynti ei voi aina tuoda mukanasi tietokoneen tai kannettavan tietokoneen missä tahansa.
5. M-kaupankäynti on ladattu kautta soittajan 's nopeudella, vähentämisen käyttäjä' s luotto, ja mobiili pankkitoiminta. Sähköinen kaupankäynti on maksu dthrough käyttö luottokorttien jotka Luettu luottokortin koneita.