Ero PuTTY ja CygwinPuTTY vs Cygwin

PuTTY on pääte-emulaattori. Pääte-emulaattori on ohjelma, jota kutsutaan myös terminaali sovellus (lyhyesti TTY). PuTTY on avoimen lähdekoodin emulaattori ja sen ilmaiseksi. Terminaali emulaattori pohjimmiltaan jäljittelee kuluessa näyttö arkkitehtuuri, video terminaali. PuTTY on sovellus, jota käytetään Telnet, SSH, asiakas, raaka TCP ja rlogin protokollia. Sitä käytetään myös 'sarjapäätettä' client.TTY tarkoittaa Teletype.

Alunperin PuTTY kehitettiin Microsoft Windows, mutta se on nyt käytetään muihin käyttöjärjestelmiin. Jotkut viralliset portteja käytettävissä ovat Unix kuten järjestelmissä, Mac OS, Mac OSX. Jotkut epävirallinen portteja käytettävissä ovat Symbian ja alustoilla, kuten Windows Mobile.

Kitti abeta ohjelmisto ja ylläpidetään ja on kirjoittanut Simon Tatham.

Cygwin

Cygwin on komentorivi käyttöliittymä Unix-ympäristö Microsoft Windows. Se tarjoaa integroinnin tietojen Windows-pohjaisten sovellusten ja järjestelmän resursseja Unix-ympäristössä, ohjelmistotyökaluja ja sovelluksia. Cygwin auttaa käynnistää Windows-sovellusten The Cygwin ympäristössä. On myös mahdollista käyttää Cygwin työkaluja sisällä Windows-käyttöjärjestelmässä.Cygwin on kaksi osaa; DLL, dynaaminen linkkikirjasto ja laaja ohjelmistotyökaluja keräys ja sovelluksia. Cygnus Solutions perin kehitetty Cygwin mutta osti Red Hatin myöhemmin. Kuten PuTTY se on myös ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Cygwin julkaistiin alle General Public License. Sitä ylläpitää paljon vapaaehtoisia, NetApp ja punainen hattu työntekijöitä.

Yhteenveto


Kitti on pääte-emulaattori. Päätelaite-emulaattori pohjimmiltaan jäljittelee sisällä näyttö arkkitehtuuri, video terminaali. Cygwin ei pääteohjelma tai sen ei 't on pääte-emulaattori. Cygwin on komentorivi käyttöliittymä Unix-ympäristö Microsoft Windows.

PuTTY on sovellus, jota käytetään Telnet, SSH, asiakas, raaka TCP ja rlogin protokollia. Sitä käytetään myös 'sarjakonsolilta' client.TTY tarkoittaa Teletype; Cygwin auttaa käynnistää Windows-sovellusten The Cygwin ympäristössä. On myös mahdollista käyttää Cygwin työkaluja sisällä Windows-käyttöjärjestelmässä.

PuTTY oli kirjoitettu Microsoft Windows, mutta sitä käytetään nyt muille käyttöjärjestelmille. Cygnus Solutions perin kehitetty Cygwin vaan osti Red Hatin myöhemmin.

Jotkut viralliset portteja käytettävissä ovat Unix kuten systems- Mac OS, Mac OSX. Jotkut epävirallinen portteja käytettävissä ovat Symbian ja alustoille kuten Windows Mobile; Cygwin on kaksi osaa; DLL, dynaaminen linkkikirjasto ja laaja ohjelmistotyökaluja keräys ja sovelluksia.