Ero Schema ja Database Skeema vs Database?

Tietokanta voidaan kuvata kokoelma strukturoitua dataa, joka yleensä on tallennettu tietokonejärjestelmiin. Rakenteen tietokanta on saapunut asianmukaisesti järjestämällä data avulla tietokannan malli. Termi 'skeema' tarkoittaa 'suunnitelmaa tai muoto' ja voidaan määritellä terminologiaa käytetään mallina tai luoda loogista rakennetta käyttäen mitä tietoja voidaan tallentaa tietokantaan. Teknisesti tietokanta skeema on taustalla rakenne kuvataan ja tukee tietokannan hallintajärjestelmä, jota käytetään tallentaa tietoja.

Yleensä skeema on korkeampi abstraktio suunnittelu malleja, jotka siepataan ja dokumentoitu tietokanta suunnittelijat ja liike analyytikot analyysin aikana vaiheen hankkeen tai tuotekehitystä. Ne eivät ole sellaisenaan tietokantaan, mutta joissakin variantteja tietokannoista ne voidaan muuttaa rahaksi jossain tasolla fyysisessä muodossa.

Kun tuomme käyttäjä tähän näkökulmasta, niin voimme määritellä nämä kolme yksiköiden (tietokanta, skeema, ja käyttäjä) alla:

Tietokanta on kokoelma fyysisen tiedostoja.

Käyttäjä on sellainen, joka yhdistää tietokantaan.

Skeema on kokoelma esineitä, jotka käyttäjä omistaa.

Yhteenvetona hetkeksi, skeema on yleensä graafinen esitys tietokannassa 's rakenne taas tietokantaa on jäsennelty kokoelma kirjaa tai tietoja.Yhteenveto:

1. Tietokanta on fyysinen rakenne.

2. Kaava on loogista rakennetta.

3. Tietokanta on kokoelma toisiinsa liittyviä asiakirjoja ja tallennetut tiedot taulukoissa.

4. skeema, toisaalta, on looginen määritelmä tietokantaan tai, toisin sanoen, suunnitelma, joka määrittelee nimet kaikki taulukot ja sarakkeet, ja määrittelee, mitä tyyppiä kukin sarake on, jne.

5. Joissakin tietokantojen hallintajärjestelmät, skeema voidaan toteuttaa fyysisessä muodossa tahansa tasoista.