Ero LDF ja MDFLDF vs MDF

Yritykset käyttävät tietokantoja tallentaa, tutkia ja hakea arvokasta tietoa, kuten asiakkaita, markkinatutkimukset, tilejä, markkinoiden kehityksestä, inventaario tarvikkeita, työntekijöiden ja muita elintärkeitä tietoja yrityksen ja sen päivittäistä toimintaa. Useimmat yritykset käyttävät Microsoft SQL luoda tietokantoja ja informaation tallentamiseksi tehden eniten käytetty ohjelma ja soveltaminen tämän toiminnon. Sisällä MSSQL tiedostoja, MDF ja LDF löytyy ja käyttää.

Sekä LDF ja MDF ovat tiedostoja laajennuksia käytetään Microsoft SQL Server. Nämä tunnisteet tulevat yhdessä ja luodaan automaattisesti, kun uusi tietokanta luodaan ohjelmassa. Molemmat tiedostot sijaitsevat myös samassa paikassa helposti. Mutta yksi tärkeimmistä tehtävistä näistä tiedostoista on, että ne ovat osia varmuuskopiotiedoston (tiedostotunnisteella bak) ohjelmassa käytettävä.

Laajennus tiedosto MDF sanoista 'Master Database File.' Tämä tiedosto sisältää kaikki käynnistyksen tiedot tietokantaan juosta ja seuraa kaikkia tietokannat SQL-palvelimen. Se viittaa myös muihin tietokantaan tallennettuihin tiedostoihin. Tämä tiedosto on myös keskeinen tiedosto tallentaa tietoa, joka on erittäin tärkeä päästänyt ja valvontaan tietosisällön palvelimelle.

Samaan aikaan, LDF on tiedostotunniste palvelimen tapahtumaloki tärkeimpien tiedosto. Se tallentaa tietokantaan tiedot lisäksi pitää kirjaa kaikista toimista ja muutokset tietoihin palvelimelle. Tämä sisältää; päivämäärä, kellonaika, tiedot kaikista muutoksista, käyttäjän tietoja, joka teki muutoksia. Lisäksi tukin myös tietokoneen päätelaite, jossa muutokset tehtiin.Muutokset että .LDF tiedosto usein tallentaa usein ovat; tiedoston poisto, insertit, hälytykset, lisäykset ja päivitykset. Yleensä .LDF on kumppani tiedosto MDF kun uusi tietokanta tai varmuuskopio tiedosto luodaan. Palvelin tapahtumaloki auttaa seuranta tehdyistä muutoksista tai jäljittää alkuperän virhe. Tiedot tehdään lokin voi auttaa korostavat anomalia, toipua tärkeitä ja tarpeellisia tietoja ja auttaa vahvistaessaan yhteys sekä virheen.

LDF tiedostot ovat tärkeitä kolmesta SQL toimintaa. Näitä ovat: elpyminen yksittäisten transaktioiden kattaa kaikkia epätäydellinen tapahtumien aikaan kun palvelin käynnistetään, ja otetaan talteen tietokanta kun on vika. Ensimmäisessä toiminnassa, rollback ohjausjärjestelmästä annetaan soveltamalla, ja .LDf tiedostoa käytetään kääntää kyseistä operaatiota. Tapauksissa Palvelinten havaitsemaan virheen tai virheitä, LDF tiedosto varmuuskopioi epätäydellinen tapahtuma.

Toinen toiminta edellyttää epäonnistunut SQL-palvelimen. LDF tiedosto käytetään siirtämään takaisin palautuspisteen tai varmuuskopio, jossa tietokanta on täysin toimiva. Kolmas toiminta edellyttää tietokannan vika. Kun tämä skenaario tapahtuu, LDF tiedostoja käytetään palauttaa tietokantaan ennen pettäessä. Tässä toiminnassa, tieto ja kaikki tiedot ovat turvassa eikä vioittunut.
Yhteenveto:

1. MDF on ensisijainen datatiedosto MSSQL. LDF, toisaalta, on tukeva tiedosto ja luonnehditaan palvelimen tapahtumaloki tiedosto.
2. MDF sisältää kaikki tärkeät ja tarvittavat tiedot tietokantoihin LDF sisältää kaikki toimet, jotka sisältävät tapahtumat ja tehdyt muutokset MDF tiedosto.
3. LDF koskee kolmesta vaikka MDF ei ole.