Ero PCI Express ja AGPPCI Express vs AGP

Takana ovat ajat, jolloin tietokoneet olivat vain tekstinkäsittely. Kiitos merkittäviä kehitysten teknologian viime vuosikymmeninä, tietokone on nyt muuttunut laite, jota voidaan käyttää nopeuttaa liiketoiminnan, kahva luomista asiakirjoja ja esityksiä, viestintä, ja jopa pelaamista. Itse asiassa yksi tärkeimmistä komponenteista huomioon valittaessa päivittää tietokoneen, on sen kyky nopeaan yhteyden, ja sen käsittely videoita ja kuvia. Monille kuitenkin, oikeiden komponenttien voi olla hankalaa, koska monet selityksiä liittyy paljon eri tekniikan suhteen. Tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään erot PCI Express ja AGP, ilman liian paljon teknisiä juttuja.

PCI Express sanoista Peripheral Component Interconnect. Se on eräänlainen linja, jota käytetään eniten henkilökohtaisia ​​tietokoneita, jotka on kytketty verkkoon muiden henkilökohtaisia ​​tietokoneita. Tämä sallii henkilön, yhdeltä tietokoneelta, jakaa videoita, asiakirjoja ja varastointi toisen tietokoneen kanssa. PCI Express on muunnelma standardin PCI-väylä. Sen sijaan, että luotu käyttämällä rinnakkaista teknologiaa, jolloin se lähettää kaikki tiedot vain yhteen suuntaan, PCI Express luotiin sarja tekniikkaa. Johtuen serial teknologia, se sallii nyt tietoja ja muita tietoja voidaan siirtää tietokoneesta toiseen kahteen suuntaan, ilman congesting ilmenevät linja. Tämä muutos on mahdollistanut PCI Express suorittaa paljon nopeammin kuin edeltäjänsä.

Toisaalta, AGP sanoista Accelerated Graphics Port. Kuten termi kertoo, tämä tietokone komponentti suunniteltu ensisijaisesti vastaamaan kasvaviin tarpeisiin 3-D näytönohjaimet, jotka ovat erittäin ratkaisevia, erityisesti ihmisiä, jotka ovat osaksi online-pelaamista, koska monet tietokonepelejä, joita nyt vapautuu koostuvat 3-D grafiikka ja kuvia. Tämä on yksi tärkeimmistä eroista AGP ja PCI Express. Vaikka AGP voi käsitellä siirtoa videoita ja 3-D kuvia, PCI Express voi itse tarjota tämän ja kyky siirtää muita tietoja.

Toinen merkittävä ero AGP ja PCI Express, on heidän fyysinen ulkonäkö. PCI Express Näytönohjaimet tehdään tiettyjä osia joita ei liitetty suoraan korttipaikkaan. Nämä eristetyt komponentteja ei löytynyt AGP näytönohjain. Toinen ero niiden ulkonäkö on paljon tilaa välillä kortti 's kiinnike ja liitin. AGP-näytönohjain on enemmän etäisyyttä kortti' s kiinnike ja liitin, verrattuna PCI Express, jossa on hyvin vähän etäisyys kiinnitystelineen ja liitin.Yhteenveto:

1. Sekä AGP ja PCI Express luodaan, jotta nopea siirtonopeus, ja käsitellä videoita.

2. AGP on tarkoitettu ensisijaisesti grafiikkaa ja videoita. PCI Express voidaan käyttää myös auttamaan nopeaa siirtoa muunlaisten tietojen käytetään henkilökohtaista tietokonetta.