Ero TTF ja OTFTTF vs OTF

TTF ja OTF ovat laajennuksia, joita käytetään osoittamaan, että tiedosto on fontti, jota voidaan käyttää formatoinnin asiakirjoissa tulostettavaksi. TTF tarkoittaa TrueType Font, suhteellisen vanhempi fonttia, kun taas OTF tarkoittaa OpenType Font, joka perustui osittain TrueType standardin.

Merkittävä ero näiden kahden välillä on niiden valmiuksia. TTF riippuu yksinomaan kuvion taulukoita, jotka määrittävät, miten kukin merkki näyttää, kun organisoitu kaupankäyntijärjestelmä voi käyttää kuvioita yhdessä CCF (Compact Font Format) taulukoita. Kuutiometriä Bezier rihlat käyttämä CCF mahdollistavat vähemmän pisteitä käytettäväksi määriteltäessä miten hahmo näyttäisi verrattuna neliöllinen Bezier rihlat käyttämän TTF fontteja. OTF lisää myös muutamia smartfont ominaisuuksia, päälle sfnt rakenne on käytössä TTF, lisätä ylimääräisiä kielen tukea fontteja. Vaikka se voi olla hyvin merkittävä vaikutus tietokoneeseen, se on myös syytä huomata, että käyttö CCF vuonna organisoidun kaupankäyntijärjestelmän voisi johtaa tiedostojen koot ovat huomattavasti pienempiä, koska mitään erikoisominaisuuksia käytetään fontin.

Huolimatta todistettu paremmuus OTF fontteja, erityisesti käytettäessä CCF, käyttö TTF fontteja on edelleen hyvin tuottelias. Se voi olla ottaen paljon kauemmin kuin odotettiin, mutta määrä OTF fonttien on jo nousussa. Syy tähän suosio on yksinkertaisuus tekee TTF fontteja verrattuna OTF kirjasimia käyttäviä CCF. Koska ei ole oikeastaan ​​mitään syytä lopettaa TTF luomaan uusia fontteja, useimmat fontin päättäjät vielä kiinni, mitä he tietävät töitä, vaikka se on huonompi vaihtoehto.

Ei todellakaan ole kysymys loppukäyttäjän koska lähes kaikki modernit sovellukset käyttää fontteja pystyvät työskentelemään TTF ja OTF tiedostoja. Käyttäjät Don 't täytyy valita yksi yli muiden, koska niitä voidaan käyttää yhdessä luoda asiakirjoja tai tulostaa kaavoista.

Yhteenveto:1. TTF on tiedostopääte TrueType kun OTF on laajennus OpenType.

2. TTF fontteja riippuu yksinomaan glyyfi pöytään, kun OTF fontteja voi olla joko kuvion taulukoita tai CCF

3. TTF fontti tiedostot ovat usein paljon suurempia verrattuna OTF fonttitiedostoja

4. TTF kirjasimet ovat vielä niin paljon suositumpia kuin OTF fontteja