Ero OST ja PSTOST vs PST

Microsoft Corporation on yhdysvaltalainen yritys, joka tarjoaa atk tuotteita ja palveluja. Kautta läpimurto tuotteita, kuten MS-DOS ja Microsoft Windows, se on noussut kaikkein hallitseva tietokoneen sovelluksia tarjoaja maailmassa.

Yksi sen erittäin onnistunut tuotteista on Microsoft Office. Se on ohjelma, jossa on useita toimisto-sovelluksia, kuten Microsoft Word ja Excel, joita käyttävät useimmat elleivät kaikki tietokoneen käyttäjille tänään.

Yksi osa Microsoft Office on Microsoft Outlook, joka on henkilökohtaisten tietojen hallinta on suunniteltu käytettäväksi Microsoft Windows tai Mac. Se on alun perin tarkoitettu sähköpostisovellus, mutta on myös useita muita ominaisuuksia, kuten tehtävä ja Contact Manager, kalenteri, lehden ja muistiinpanojen tekeminen, ja web-selailun. Sitä voidaan käyttää yhdessä useiden muiden sovellusten, kuten Microsoft Exchange Server tai SharePoint Server, tai omasta mikään yksittäinen tai jaettu useiden käyttäjien järjestö, joka tarvitsee jakaa tiedostoja ja asiakirjoja.

On kaksi tapaa tallentaa tiedostoja Microsoft Outlook: kautta OST tai PST-tiedoston kansiot. OST tiedosto kansio on varastoalueella, jota voidaan käyttää offline-tilassa. Sitä käytetään vaihto ympäristö, eli käyttämällä Microsoft Exchange Server. Sen avulla käyttäjät voivat työskennellä offline-tilassa ja on erittäin käyttökelpoinen alueilla epäluotettavia tai rajoittaa yhteyksiä. Tallennettuja ja päivitetään OST päivitetään ja synkronoidaan kun käyttäjä menee verkkoon.Kun Microsoft Outlook on määritetty linkittää Exchange-ympäristössä, sen avulla käyttäjät voivat lukea, vastata, säveltää, muokata ja poistaa sähköpostiviestejä, vaikka hän ei ole paikalla. Vuonna välimuistissa tilassa, Microsoft Outlook kopioita sähköposteja OST tiedosto.

PST-tiedoston kansio, toisaalta, on henkilökohtainen kansio ja ei suositella käytettäväksi vaihto setup. Se on tallennettu asiakkaan kovalevylle ja palvelimet kuin Microsoft Exchange Server. HTTP ja IMAP käyttää PST-kansioon. Sähköpostit ja tiedostot niihin liitetään voidaan toimittaa ja tallennetaan PST kansioon. Muita tietoja tai tietoja, kuten kalenterin, yhteystiedot ja tehtävät, jotka on paikallisesti tallennetaan tietokoneeseen sijoitetaan PST kansioihin.

Yhteenveto:

1. OST tiedosto kansio on offline tiedontallennuspaikka, jota voidaan käyttää silloin, kun ei ole Internet-yhteyttä, kun taas PST-tiedoston kansio on henkilötietoja varastoalueella, jota voidaan käyttää paikallisesti tallennettuja tiedostoja.
2. Vaikka PST-tiedoston kansiota voidaan käyttää Exchange setup, se ei ole suositeltavaa, ja on yhteensopiva vain muiden palvelimien toisin OST tiedosto kansio, joka toimii vain Microsoft Exchange Server.
3. OST kansioon avulla käyttäjät voivat työskennellä myös offline-tilassa; antaen heille lukea, muokata, säveltää, ja poistaa viestejä ja synkronoida muutokset hetkellä he menevät verkossa, kun taas PST-tiedoston kansiossa ei ole tätä ominaisuutta.