Ero Nokia E7 ja Nokia N8Nokia E7 vs Nokia N8

E7 ja N8 Nokia ovat viimeinen ja ainoa puhelimet tarjoamaan Symbian-käyttöjärjestelmä. Nokia on päättänyt upottaa sen hyväksi uuden Windows Phone 7-käyttöjärjestelmän Microsoftin kuin valtavirran käyttöjärjestelmä niiden tulevan älypuhelimille. Suurin ero E7 ja N8 on läsnä QWERTY-näppäimistö entisessä. Vaikka molemmat puhelimet luottaa Kosketusnäytöllisen useimmille vuorovaikutusta, voit käyttää QWERTY-näppäimistö E7 aikoina, kun et tarvitse kirjoittaa pitkiä sähköposteja tai jos haluat keskustella jonkun kanssa.

Haittapuoli jonka liukusäädintä sijaan enemmän tyypillinen candybar on lisätty koko ja paino. E7 on hieman pienempi taskukokoinen kuin N8. Mutta vastineeksi, voit myös saada isompi 4 tuuman näyttö verrattuna 3. 5 tuuman näyttö N8. Kaikki muut näkökohdat näytöt ovat identtiset, mukaan lukien 360640 resoluutio.

Molemmissa puhelimissa on sama määrä sisäistä muistia varastointiin. Haittapuoli E7 on sen puute microSD-korttipaikka muistin laajentamiseen. Olet periaatteessa kiinni sen 16GB, vaikka että 'on enemmän kuin tarpeeksi useimmille käyttäjille.

Lopuksi N8 ja E7 ovat hyvin erilaisia, kun se tulee kameran; E7 doesnt 'T edes lähelle. Ensinnäkin N8 on 12 megapikselin kenno E7' s 8 megapikseliä. N8 anturi on myös suurempi, jolloin se voi tallentaa enemmän tietoa ja vähemmän melua. Sitten N8 on omistettu optiikka automaattitarkennuksella taas E7 on kiinteä tarkennus. N8 käyttää myös kirkkaampi Xenon-salama verrattuna dual LED käytetty E7. Lisää valoa tarvitaan, kun kuvaat pimeässä ja kohde ei ole niin lähellä kameraa.Kaiken N8 ja E7 ovat melko hyviä älypuhelimia. E7 on suunnattu kohti liiketila painottaen messaging kun N8 on all-around älypuhelin mahtava kamera käynnisty. Varjopuolena molempien puhelimissa on lähestyvästä kuoleman Symbian. Ohjelmistokehittäjät on jo hyppää yli muihin käyttöjärjestelmiin kuten Android ja iOS.

Yhteenveto:

1. E7 on QWERTY-näppäimistö, kun taas N8 doesnt 't
2. E7 on suurempi ja painavampi kuin N8
3. E7 on isompi näyttö kuin N8
4. N8 on microSD-korttipaikka, kun E7 doesnt 't