Ero Samsung Elävä ja Samsung Galaxy SSamsung Vibrant vs Samsung Galaxy S

Samsung on hiljattain amped tuki Android-alustan vapauttamaan Galaxy S ja sen monissa muodoissa. Itse asiassa, Samsung Vibrant on oikeastaan ​​vain yksi Galaxy S vibrants; se on jopa Galaxy S painettu sen takana. Ei ole mitään eroa näiden kahden aineellisia ja toiminnallisuutta. Elinvoimainen on muunnos, joka on yksinomaan T-Mobilen ja muut matkapuhelin yritykset on omat variantit, jotka ovat edelleen alle Galaxy S.

Vaikka Elävä on pohjimmiltaan Galaxy S, olet ehkä huomannut, että se ei näytä kuin jälkimmäinen tai jollekin muulle variantteja. Tämä on vain siksi, että kunkin yrityksen 's haluaa eriyttää versioon muusta ja ei ole vaikutusta taustalla toimintoja.

Mutta kun se tulee ohjelmisto, löydät suuria eroja Elävä, Galaxy S, ja sen useita muunnelmia. Kuten odotettua, voit löytää kaikki T-Mobile palvelut ja vastaavat ohjelmistot jo ladattu Voimakkaat. Tämä tekee helpoksi T-Mobile tilaajat nopeasti käyttää samoja palveluja kuin ne tilannut heidän Voimakkaat. Lisäksi tavanomainen ohjelmisto, on olemassa myös kaksi muuta. Elinvoimainen tulee Sims 3 ja elokuva Avatar jo ladattu puhelimessa keinona houkutella lisää asiakkaita.

Kaiken kaikkiaan Elävä on täsmälleen sama kuin Galaxy S. Jos todella Galaxy S ja olet tyytyväinen tilaaja T-Mobile, niin elinvoimainen on sovitettiin sinulle. Jos et halua mennä T-Mobile, on olemassa myös muita variantteja Galaxy, sinun tarvitsee vain selata noin.

Kaikki Galaxy S variantteja ylpeillä 4 tuuman AMOLED-näyttö, joka on parempi kuin LCD ja on lähes olematon haittoja. 1Ghz prosessori tarjoaa riittävästi voimaa Android sovelluksia, joita voit löytää Android markkinoilla, jopa pelejä, jotka vaativat enemmän laskentatehoa kuin tavallinen sovelluksia. Tallennustilaa on myös runsaasti, koska se on jo mukana tulee 16 gigatavun muistilla. Jos tila loppuu tulevaisuudessa, vain vaihtaa pois 2GB muistikorttia suuremman kapasiteetin kortti vieläkin.Yhteenveto:

Elinvoimainen on muunnelma on identtinen Galaxy S

Elinvoimainen on yksinomaan T-Mobilen, kun Galaxy S ei

Elinvoimainen on esteettisesti eroaa outher Galaxy S variantteja