Ero MP4 ja M4VMp4 vs m4v

Tänään 's viihdettä vahvasti perustuva multimedia. Innovaatiot ja edelleen kehitys on tehnyt siitä helpommin tinkimättä toiston laatu. Multimedia on hyvin yleinen resurssi Webissä ja sitä voidaan käyttää erilaisten aparaatti samoin. Se tulee monissa muodoissa ja tämä artikkeli yrittää erottaa kaksi suosittua formaatteja, MP4 ja M4V.

MPEG-4 Part 14 (Moving Picture Expert Group-4), tai yksinkertaisesti mp4, on tiedostomuoto julkaistu alunperin 90-luvun loppupuolella. Se sovittaa kaikki arvokas ominaisuudet aiempien versioiden MPEG muutamia lisäyksiä, joka teki siitä vieläkin enemmän käytännön verkkokäyttöön. Online-yhteisö on hyötynyt suuresti, koska MP4 on tarjonnut nopeammin lastaus, laadukkaampaa lähettää mediaa keskimääräinen internetin käyttäjille.

Pohjimmiltaan mp4 on pakattu multimedia tiedostotyyppi käytetään erityisesti liikkuvan kuvan ja äänitiedostoja. On, sillä katsoen, kontti-muodossa multimedia pystyy varastoimaan video- ja äänisignaalien yleisesti haluttuja tyyppistä tietoa internetissä.

Todellakin, mp4 on tullut välitön hitti. Se on riman ja tuli tärkein standardi internetlähetyksen ja streaming. Ohjelmoijat ovat löytäneet helppo integroida MP4 eri paikoissa ja sovelluksia erityisesti verkkosivuilla. Sen käyttö myynnin ja markkinoinnin on ollut korvaamatonta puhumattakaan viihde ja kattava arvo se tarjoaa.

M4V, toisaalta, on multimedia tiedostomuoto suunniteltu erityisesti Applen tuotteita, kuten iPhone, iTunes Store ja iPod '' on alkuperäisen tuotteen, jossa m4v on todella tehty. Ilmeisesti Apple tuotteita on tullut erittäin suosittuja ja m4v tiedostomuoto perässä samoin.

M4V, kuten yleisemmin mp4, perustuu myös MPEG-4, mutta se käyttää AVC videon pakkaus. Voidaan sanoa, että m4v on myös MP4 mutta entinen pelataan oletusarvoisesti iTunes pelaaja taas jälkimmäinen avataan oletuksena avulla Quicktime-soittimen. Koska m4v on syvästi liittyy Apple Inc., m4v tiedostot ovat useimmiten suojattu tekijänoikeus Apple 's FairPlay DRM tekijänoikeussuojaa. Nämä tiedostot kanssa .m4v tiedostopääte voi vain toistaa tietokoneella valtuuttama iTunes. Toisaalta suojaamattomat m4v tiedostoja voidaan vielä avata käyttämällä muita pelaajia, jos muuttuu laajennuksen osaksi .mp4.Koska kuitenkin on m4v 's kasvava suosio, se on nyt tunnustettu uudempia ohjelmia, pelaajat, ja vempaimia.

Yhteenveto:

1. MP4 on kehitetty tekemään multimediasovelluksia internetissä nopeammin ja laadukkaampi kun m4v on kehitetty erityisesti Applen tuotteita, kuten iPod, iPhone ja iTunes.

2. MP4 ja m4v ovat hyvin samankaltaisia ​​monin tavoin, mutta m4v usein Tekijänoikeudet kautta Apple 's FairPlay DRM tekijänoikeussuojaa.

3. Alunperin m4v oli vain pelataan tietokoneeseen iTunes taas mp4 on paljon yleisesti tunnustettu, ja se voidaan toistaa käyttämällä erilaisia ​​pelaajia.