Ero Eastern ja Tyynenmeren aikaaEastern vs. Tyynenmeren aika

Jokainen paikka maapallolla on oma standardi ajan. Tämä johtuu siitä, että aikavyöhykkeen. Aikavyöhyke on paikka maan päällä, missä se on sijoitettu oikein rivien välistä pituus-. Tämä on myös yksi niistä tekijöistä, miksi saat jetlagged matkustettaessa rannikolta rannikolle. Aikavyöhyke noudattaa lakisääteinen talviajan sanottua paikallista aikaa. On 24 aikavyöhykettä maailmassa, joka seuraa siirtymä Coordinated Universal Time tai UTC. Selvittää paikallista aikaa, käytä UTC plus aikaeron sijainti lähialueelle. Jokaisessa 15 asteen etäisyydellä jokaisen pituusasteesi UTC tunti lisätään itään ja tunti on vähentynyt länteen, kunnes se saavuttaa päivämääräraja. Tämä on merkitystä ja tärkeyttä aikavyöhykkeen määritettäessä aikaan joka paikassa.

On olemassa kaksi pääasiallista aikavyöhykettä täytyy tietää. Ensimmäinen on Itä aikavyöhyke ja toinen on Tyynenmeren aikavyöhyke. Molemmat ovat vakio kertaa noudatetaan kotiseuduillaan. Molemmat vastaavat myös aikavyöhykkeen pituusasteen. Molemmat voivat auttaa tietää aikaa, mutta molemmat ovat hyvin erilaisia ​​keskenään. Siitä lähtien, kun he voivat kertoa sekä paikat, joissa ne sijaitsevat.

Itäinen aikavyöhyke, tai muuten kutsutaan Pohjois-Amerikan itärannikon aikaa sijaitsee läntisen pallonpuoliskon. Se sijaitsee jossain lähellä itärannikolla Pohjois-Amerikassa. Voit määrittää sen kompensoida vähentämällä 5 tuntia UTC sen normaalin ajan. Aikana kesäaika sen poikkeama on miinus neljä tuntia UTC. Tässä vyöhykkeessä Mean Solar Aika on perusta sen kellonaika. Mean Solar Aika on peräisin 75-Meridian länteen Greenwichin observatorion. Tämä aikavyöhyke kutsutaan Eastern Time Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

Tyynenmeren aikavyöhyke toisaalta voidaan määrittää vähentämällä kahdeksan tuntia UTC. Mean Solar Aika on tämän perusteella aikavyöhyke. Mean Solar Aika on peräisin 120. Greenwichin observatorion. Tyynenmeren aika on yleinen nimi tälle aikavyöhykkeen Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Aikapoikkeama Tämän aikavyöhykkeen määritetään vähentämällä 7 tuntia UTC joka kesäaika. Meksikossa kuitenkin Tyynenmeren aikavyöhyke kutsutaan Luoteis Zone ja vähennetään kahdeksalla tuntia UTC.

YHTEENVETO:1.

Itäinen aikavyöhyke tunnetaan myös Pohjois-Amerikan normaaliaika kun Tyynenmeren aikavyöhyke tunnetaan Tyynenmeren aikaa.
2.

Siirtymä Itä Time määritetään vähentämällä 5 tuntia UTC kun Tyynenmeren aikaa määritetään vähentämällä 8 tuntia UTC.
3.