Ero Abbey ja PrioryAbbey vs Priory

Abbey ja Priory ovat luostareita. Nämä kaksi ovat synonyymejä ja on vaikea saada ulos ero näiden kahden välillä. Sekä Abbey ja luostari on oma merkitys kristillisessä maailmassa. Mutta silti olemassa joitakin pieniä eroja Abbey ja luostari.

Ensinnäkin, mikä on Abbey? Abbey on luostari tai ryhmä munkkien ja nunnien ovat hyvin omistettu selibaatti ja uskontoa. Miehet vankia luostarin kutsutaan munkkien ja naisten vankien kutsutaan nunnia. Munkit ovat alle Abbot ja nunnat ovat alle Abbess.

Priory pidetään joskus alisteisia Abbey. Tekniikan on yleensä heikompi sijoitus kuin Abbot. Munkit ja nunnat valita Abbot tai Abbess keskenään ja myöhemmin selvennetty hiippakunnan piispa. Tekniikan ja prioritar valitaan kahdella tavalla. Yksi tapa on, että vangit itse valita johtajansa ja toinen tapa on, että ennen tai prioritar edellyttää tahtoa apotti.

Sekä Abbey ja Priory ovat perustaneet tarkka monastic järjestyksessä. Abbey on luostari, joka pitäisi olla vähintään 12 munkkia. Toisaalta, on olemassa priories jotka eivät spekuloida sen tarkkaa määrää munkkeja.

Puhuttaessa etymologia, Abbey otetaan latina abbatia ja johdettu syyriaksi abba joka tarkoittaa isä. Priory on johdettu keskiajan latina prioria joka tarkoittaa luostarin säännellään etukäteen.

Yhteenveto1. On vaikea laatia eroa Abbey ja luostari

2. Abbey on luostari tai ryhmä munkkeja tai nunnia, jotka ovat hyvin paljon omistettu selibaatti ja uskontoa. Priory on myös luostari, joka koostuu munkkien ja nunnien.

3. munkit ovat alle Abbot ja nunnat ovat alle Abbess. Tekniikan tai prioritar päihin oli Priory.

4. Priory pidetään joskus alisteisia Abbey.

5. Abbey otetaan latina abbatia ja johdettu syyriaksi abbathat tarkoittaa isä. Priory on johdettu keskiajan latina prioria että mans 'luostarin säännellään etukäteen.