Ero Ystävällisyys ja CompassionYstävällisyys vs Compassion

Ystävällisyys ja myötätunto liittyvät ihmisen arvoihin. Molemmat ihmisen arvot ovat erittäin tärkeitä yhteiskunnassa.

Mikä on myötätunto? Se on tunne, että joku 's kärsimystä ja haluavat pikaista paranemista kyseiselle henkilölle. Myötätunto on kyky tuntea joku tai on sama tunne kuin joku muu.

Mikä on ystävällisyys? Se on teko, kun yrittää auttaa muita avun tarpeessa. Ystävällisyys on myös teko yrittää auttaa muita heidän vaikeissa tilanteissa.

Ystävällisyydessä, henkilö voi sääliksi jonkun henkilön, mutta ei heijasta kärsimystä henkilö 's tunteita. Mutta myötätunto, henkilö voi olla sama tunteita kuin kärsimystä henkilö. Henkilö myötätunto on sama tunne onnea tai surua kuin toiset.Katso tätä esimerkkiä, joka olisi selvästi laatia erot ystävällisyyttä ja myötätuntoa. Henkilöä, jolla ystävällisyyden nähdessään kodittomalle kerjäämässä kadulla ruokaa tai rahaa antaisi kyseisen henkilön kanssa rahaa tai ruokaa ja sitten jatkaa. Toisaalta, henkilö myötätuntoisesti pysähtyy henkilö, puhu hänelle ja ymmärtää hänen ongelmia. Hän pyytää mitä apua hän haluaa olla. Lisäksi henkilö myötätuntoisesti järjestäisi joitakin suojia tämä kodittomalle kadulla.

Verrattaessa myötätunnon ystävällisyydestä, entinen yksi on syvempi ja henkilökohtainen tunne. Henkilöä, jolla myötätuntoa yrittää ymmärtää tunteita tai tunteita muille. Mutta henkilö osoittaa, ystävällisyys vain auttaa muita ihmisiä, mutta ei ole koskaan mitään tunteita muille. Myötätunto, epäilemättä, on vahvempi tunne kuin ystävällisyyttä.

Yhteenveto:

1. Myötätunto on tunne, että joku 's kärsimystä ja haluavat pikaista paranemista kyseiselle henkilölle. Se on kyky tuntea joku tai on sama tunne kuin joku muu.
2. Ystävällisyys on teko, kun yrittää auttaa muita avun tarpeessa. Ystävällisyys on myös teko yrittää auttaa muita heidän vaikeissa tilanteissa.
3. Verrattaessa myötätunnon ystävällisyydestä, entinen yksi on syvempi ja henkilökohtainen tunne.
4. Myötätunto, epäilemättä, on vahvempi tunne kuin ystävällisyyttä.