Ero shiiojen ja sunnien NamazShia vs Sunni Namaz

Sunni ja Shia Namaz tai salaatti poikkeavat toisistaan ​​sen perusteella, toimia ja sanoja mukana. Sunnimuslimien seurata eri tulkintoihin eri koulujen lakien taas shiiamuslimien seurata erilaisten oikeusperinteiden. Sunnimuslimien seurata Hanbli, Hanfi, Malikii ja Shafi koulukuntien taas shiiamuslimien seurata Jaafri madhhab.

Shia muslimit rukoilevat kolme kertaa päivässä, kun he liittyvät kaksi Salats kuten Maghrib ja Ishan salaatti yhdessä taas sunnimuslimien rukoilevat viisi kertaa päivässä. Kaksi Salats yhdistetään Shia Mulsims kutsutaan Maghrebain. Shiiamuslimien käyttää skeittisimulaatio tai kovan tabletin valmistettu savea Karbalan levätä päätään aikana uupumus taas sunnimuslimien koskettaa päätään suoraan lattialle.

Toinen erot Shia ja sunnien salaatti sisältävät asemaa kätensä. Sunnimuslimien kertainen aseensa taas Shia muslimit eivät löydä sitä voimassa taittaa aseiden aikana salat. Myös eroja Athan tai rukous puhelu kuten sunnimuslimien add 'AL-SALATU KHAYRUN MINA NAWM' in Fajar Athan taas shiiamuslimien lisätä 'Hayya ALA Khayr AL' AMAL. 'Se täytyy tai Wajib varten Shia kohteeseen sanoa 'Khayr al Amaal' taas sunnimuslimien eivät pidä välttämätöntä, koska se lopetettiin järjestyksessä kalifi Omar. Shia ja sunnimuslimien molemmat huomioon Athan kuin Sunah lähellä Wajib tai se on välttämätöntä.

'Nawm' on must sunni Athan mutta shiiamuslimien älä sano sitä, koska se ei ollut sanoi tuolloin profeetta Muhammedin ja Omar. Kalifi esitteli sen aikana hänen kertaa. Jotkut muut erot Shia ja sunnien namaz ovat käytössä sanan Aamen. Amen on heprean sanasta ja Shia tutkijat eivät pidä Wajib taas sunnimuslimien sanoa aamen jälkeen suura Fatiha aikana namaz. Amen on pakollinen sanottavaa jälkeen suura Fatiha varten sunnimuslimeja. Shiiamuslimien lukea täydellinen suura tai jakeita Koraanista jälkeen suura Fatiha taas sunnimuslimien eivät sitoudu lukea koko suura. Ne voivat lukea vain muutaman jakeen tai vain yhtä jaetta, missä tahansa Koraanin jälkeen suura Fatiha.

On myös monia muita pieniä eroja Shia ja Sunni namaz kuten edellä on mainittu. Sunnimuslimien kohta näppejään tai kiertää nämä ympyrää aikana namaz taas shiiamuslimien eivät, ja sitten Shia istua mukavasti taitettuun jalat taas Sunni istua kierretty jalka ja niin edelleen.

Yhteenveto:1. shiiamuslimien rukoilla kolme kertaa päivässä ja yhdistää Maghrib ja Ishan salaatti taas sunnimuslimien rukoilevat viisi kertaa päivässä.

2. sunnimuslimien taita kädet taas Shia muslimit eivät taita kädet aikana namaz.

3. shiiamuslimien lisätä 'Khayr al Amaal' taas sunnimuslimien lisätä 'Nawm.'

4. sunnimuslimien koskettaa päänsä maahan taas shiiamuslimien käyttää puupalikkaa tai tabletti savea levätä päätään aikana uupumus.