Ero Islam ja katolisuusIslam vs katolinen ISM

Islam ja katolisuus jakaa monia yhtäläisyyksiä. Islam on yksi uskontoja monet noin sana, koska se on yksi toiseksi suurin maailman uskonnoista. Katolisuus on suurin näkyvä uskonto, jossa seuraajia ympäri maailmaa. Mukaan raportin päässä Vatikaanista, julkaistiin vuonna 2008, 19 prosenttia maailman 'väestöstä koostuu Islam, kun taas katolilaiset muodostavat vain 17. 4 prosenttia maailman' väestöstä.

Alkuperä Islam voidaan jäljittää kuusisataa ajanlaskumme, ja perusti profeetta Muhammad, Mekassa. Mukaan historioitsijoiden, profeetta Muhammed sai ilmestyksiä enkeli Gabriel (Gabrielin). Jonka jälkeen hän noudattanut paljastukset pyhään kirja '' Koraani. Ihmiset Islam uskonnoista seurata opetuksia Profeetan ja hyväksy Allah Jumalana.

Islam on muutamia perustavaa laatua uskomuksia, jotka tekevät perustajajäsenistä kentällä islaminuskon. He ovat:

? Heidän mukaansa Jumala on ainoa Jumala, ja hän on näkymätön meidän ihmisten silmissä.

? Jumala on ainoa Supreme Being.

? Usko jumalalliseen kirjoitusten ja ilmoituksia, kuten Ps, Raamattu, ja Tooran.

? Islam uskoo olemassaolon enkeleitä heidän huoltajansa. Tämä johtuu siitä, Koraani on kokoelma enkeli 's paljastuksia.

? Usko lopullinen ratkaisu päivässä; jokainen mitoitetaan perustuu tekonsa.

Katolisuus on yksi rikkaimmista ja suurin osiot kristinuskon. Katolisuus ja islam ovat sisarukset mustasukkaisuudesta. Molemmat uskonnot ovat juuret juutalaisuudessa, ja on pisin kirjoitetun historian, täynnä ristiriitoja kahden kuuluisan uskonnon. Katolisuus on jatkoa juutalaisuuden, yhdessä Jeesuksen. Niillä on myös vahva usko kirkon ja Pope kuin korkein järjestyksessä uskontonsa. Islam on jatkoa juutalaisuuden, Jeesukseen Kristukseen ja Profeetta Muhammad kuin Jumalan sanansaattajia. Katolisuus uskovat, että Jeesus on Jumalan sanansaattaja, sekä itse Jumalaa. Lisäksi ne katsovat, että vain Jeesus voi pelastaa heidät kaikki synnit, kun hän antoi henkensä ihmisille ristillä.

Katolisuus ja Islam paljon yhteisiä alustoja, kuten:? Katolinen ja islam ovat samanlaisia ​​käytäntöjä rukouksessa, paastossa ja almuja tekoja.

? Molemmat ovat rukousnauhoja.

? Pyhiinvaellukselle saada siunauksia Jumalalta.

? Molemmilla on Pyhä Raamattu peräisin samasta juuria.

Yhteenveto:

? God: Islam ylistää Allahia ainoana Jumala. Katolisuus kehuu Jesus, Messias on Jumala itse, ja Jumalan poika.

? Katolisuus uskoo kirkon ja paavin olevan huipputasolla.

? Koraani on kokoomateoksen osa tekemät profeetta itse; Raamattu on koonnut hänen opetuslapsensa perustuu Jesus 'opetuksia.

? Katoliset uskovat kolminaisuuden Jumalan, kun taas islam torjuu olemassaoloa kolminaisuuden, koska he uskovat, että Allah on ainoa Jumala.